Журналісти відвідають резиденцію Януковича в Межигір’ї «не скоро»

11 Лютого 2011
21010
11 Лютого 2011
23:42

Журналісти відвідають резиденцію Януковича в Межигір’ї «не скоро»

21010
Журналісти відвідають резиденцію Януковича в Межигір’ї «не скоро»
У прес-службі президента Віктора Януковича пояснили, що обіцяна президентом поїздка журналістів у резиденцію Януковича в Межигір'ї відбудеться не скоро через щільний графік глави держави, пише Kyiv Post.  
«Поки [поїздка журналістів у Межигір'я ] не планується», - сказав прес-секретар президента Денис Іванеско. «Зараз у президента дуже важкий графік, багато поїздок. Готуємось до першої річниці інавгурації. Думаю, після цього буде [дана поїздка]», - пояснив він.
На уточнююче запитання, коли саме ця поїздка відбудеться — весною чи влітку — Іванеско сказав, що можливо «навіть восени». На прохання журналіста Kyiv Post нагадати президенту про обіцяну ним поїздку журналістів у Межигір'я Іванеско подякував за пропозицію.
Нагада, 4 червня під час прес-конференції президенту Віктору Януковичу поставили запитання щодо відчуження державної резиденції Межигір'я та його нереагування на чисельні журналістські розслідування. Президент висловив готовність одразу після прес-конференціїпоказати журналістам власність, яка належить йому в Межигір'ї. Однак пізніше з невідомих причин цей захід було скасовано.  Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман повідомила, що у президента відбувалася «міжнародна зустріч». Хоча на той момент — близько 14 години — Янукович уже залишив Адміністрацію президента та поїхав до Межигір'я. Пізніше Герман визнала, що президент проводив зустріч «на виїзді», однак про неї нічого не повідомлялося на сайті президента.
8 вересня 2010 року у офіційній відповіді прес-служби Адміністрації президента, яку було опубліковано на сайті президента, було сказано, що поїздка журналістів до Межигір'я не відбулась з організаційних причин.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду