Знімальну групу ТВі облаяв керівник «Синьогори» Владислав Левенець (ДОПОВНЕНО)

27 Листопада 2012
10059
27 Листопада 2012
13:27

Знімальну групу ТВі облаяв керівник «Синьогори» Владислав Левенець (ДОПОВНЕНО)

10059
В управлінні регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської ОДА журналістам у відповідь на питання почали бити телекамеру
Знімальну групу ТВі облаяв керівник «Синьогори» Владислав Левенець (ДОПОВНЕНО)

Генеральний директор державного об'єкту «Резиденція  " Синьогора "» Владислав Левенець вилаяв журналістів, які намагалися довідатись про те, чому доступ до резиденції заборонено і не проводяться екскурсії, як це було раніше. Про це йдеться в сюжеті телеканалу ТВі.

 

Інцидент трапився під час відрядження журналістів у Гуту Івано-Франківської області, де розташована резиденція. Журналісти мали на меті розслідувати ситуацію з ремонтом скандальної альтанки, який обійдеться державному бюджетові у 24 мільйони гривень.

 

Відповідаючи на запитання журналістів, чому на територію резиденції нікого не пропускають, хоча ще два роки тому там проводилися екскурсії, гендиректор Владислав Левенець відповів: «Добре, до побачення... Два роки тому - це два роки назад, ми вже в 2012, а не в 2010. Пошел нах...й!».

 

Журналісти намагалися потрапити на територію резиденції і через головний вхід, і через розташовані поруч лісові угіддя. У лісі охоронці пригрозили знімальній групі, що застосують фізичну силу і навіть вогнепальну зброю, якщо журналісти наблизяться до території.

 

В управлінні регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації у відповідь на запитання журналістів ТВі про альтанку, почали бити телекамеру.

 

Виконуючий обов'язки начальника управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської ОДА Роман Пацак у коментарі «Детектор медіа» спростував інформацію про те, що телевізійникам били камеру. «Я дав знімальній групі ТВі коментар у межах своєї компетенції, але вони його чомусь не показали. А коли пішов, то почали бігти за мною. Камеру їм ніхто не бив, це неправда», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду