Ірина Лисенко йде з Нового каналу. Новим гендиректором стане Володимир Локотко

7 Травня 2012
16158
7 Травня 2012
14:29

Ірина Лисенко йде з Нового каналу. Новим гендиректором стане Володимир Локотко

16158
Лисенко займеться власними проектами
Ірина Лисенко йде з Нового каналу. Новим гендиректором стане Володимир Локотко

З 15 травня посаду генерального директора Нового каналу посяде менеджер групи EastOne Володимир Локотко. Про це повідомляє прес-служба телегрупи StarLightMedia.

 

Ірина Лисенко (на фото), яка раніше обіймала цю посаду, займеться реалізацією та розвитком власних проектів.

 

«Під керівництвом Ірини Лисенко на Новому каналі було реалізовано багато успішних і незабутніх проектів, і ми вдячні їй за значний внесок у розвиток Нового каналу протягом 12 років. На новій посаді перед Володимиром Локотко стоять завдання щодо подальшої реалізації стратегічних планів телеканалу, в числі яких зростання частки телеперегляду і зміцнення позицій Нового на ринку. Впевнена, що під керівництвом Володимира, Новий канал продовжить успішний рух вперед», - коментує кадрові зміни у складі керівництва Нового каналу, глава наглядової ради телегрупи StarLightMedia Олена Пінчук.

 

Ірина Лисенко своє звільнення з Нового каналу поки що не коментує та обіцяє надати детальнішу інформацію про свої плани завтра.

 

Чи плануються на Новому каналі інші кадрові зміни у зв'язку зі зміною гендиректора, у прес-службі Нового не коментують.

 

Нагадаємо, на Новому каналі Ірина Лисенко з 1998 по 2004 обіймала посаду програмного директора, а з 2005 року була головою правління ЗАТ «Новий канал» (після реорганізації - генеральним директором ТОВ «Новий канал»).

 

Довідка:

 

Володимир Локотко з 2006 року курував процеси управління інвестиціями і підвищення операційної ефективності, відповідав за розробку й реалізацію стратегічного розвитку медіаактивів, що перебувають під контролем групи EastOne Віктора Пінчука.

 

До роботи в EastOne відповідав за проведення фінансового аудиту медіаактивів, а також бізнес-планування і фінансове моделювання нових проектів у медіахолдингу «Газпром медіа».

 

У 1998 році отримав диплом Московського державного університету економіки, статистики та інформатики за спеціальністю «Міжнародна економічна статистика», у 2011 році закінчив Московську школу економіки за спеціальністю «Бухгалтерський облік витрат виробництва».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16158
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vasil
4360 дн. тому
Іра добре знає, кому треба дякувати. Вона піде, а дехто залишиться "царювати"...
колега
4361 дн. тому
Ну чому у нас хозяї каналів орієнтовані не на українські кадри, не на розвиток мови, культури, а весь час сдають все сусідам? Й якби у нас не було своїх фахівців, ні роботу дають не нашим громадянам, й не дають розвиватися своїм. Ну як тут націоналістом не станешь?*
Жаль,жаль
4361 дн. тому
Москва-привет!привет-руссфикация!((( Кстати,Ефросинина вроде как с плюсами там начала работать в "голосе країни.діти"
Знавець
4361 дн. тому
На тутешню містечкову публіку магічні слова "ГАЗПРОМ МЄДІА", "МАСКОВСКІЙ ГАСУДАРСТВЄННИЙ" - діють безвідмовно! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду