Дмитро Царенко залишається на Новому

7 Травня 2012
6984
7 Травня 2012
16:17

Дмитро Царенко залишається на Новому

6984
Готує літній та осінній сезони
Дмитро Царенко залишається на Новому

Генеральний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко залишається працювати на каналі, готуючи літній та осінній сезони. Про це він повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

«Я поки що не планую нікуди йти точно. А далі час покаже. Поки що ніяких активних дій я  здійснювати не планую, крім того, що працюватиму над літнім та осіннім сезонами», - сказав він.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», з Нового каналу йде генеральний директор Ірина Лисенко. За інформацією прес-служби телегрупи StarLightMedia, пані Лисенко займеться реалізацією та розвитком власних проектів. Із 15 травня посаду генерального директора Нового каналу посяде менеджер групи EastOne Володимир Локотко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6984
Читайте також
25.01.2012 17:03
Анастасия Билякова-Бельская, для «Детектор медіа»
16 528
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Карамболь
4303 дн. тому
Уникальное видео, как Оля балабан и Дима Царенко обедают в МУ-МУ..с Максимом Дыбенко http://www.youtube.com/watch?v=IVB4vnhQawo
Антиспид
4343 дн. тому
Кто-то когда здесь уже писал,что Царенко съел предыдущего генпродюсера,а Лысенко промолчала. И кто-то прогнозировал,что этот тип съест и Лысенко. Убирать надо его!!! Почему остаются всегда худшие и жлобы? Канал стал ужасным.Клоуны-ведущие , цирк в эфире.Зачистки давно нужны.
зритель
4343 дн. тому
Особь, желудочно удовлетворенная... Схавал Лысенко и не подавился. Самая роковая ошибка Ирины в жизни.
dramaturg
4343 дн. тому
{CENSORED} а не харя, простите конечно. Но это просто {CENSORED}. Как же себя нелюбить нужно, чтобы до такой кондиции довести свою жопу. п.с. или лицо - в этом случае нет никакой разницы. П.п.с. ну {CENSORED} а не рожа.
satyr
4343 дн. тому
Лисенко звільнили, а не " йде..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду