detector.media
07.05.2012 14:29
Ірина Лисенко йде з Нового каналу. Новим гендиректором стане Володимир Локотко
Ірина Лисенко йде з Нового каналу. Новим гендиректором стане Володимир Локотко
Лисенко займеться власними проектами

З 15 травня посаду генерального директора Нового каналу посяде менеджер групи EastOne Володимир Локотко. Про це повідомляє прес-служба телегрупи StarLightMedia.

 

Ірина Лисенко (на фото), яка раніше обіймала цю посаду, займеться реалізацією та розвитком власних проектів.

 

«Під керівництвом Ірини Лисенко на Новому каналі було реалізовано багато успішних і незабутніх проектів, і ми вдячні їй за значний внесок у розвиток Нового каналу протягом 12 років. На новій посаді перед Володимиром Локотко стоять завдання щодо подальшої реалізації стратегічних планів телеканалу, в числі яких зростання частки телеперегляду і зміцнення позицій Нового на ринку. Впевнена, що під керівництвом Володимира, Новий канал продовжить успішний рух вперед», - коментує кадрові зміни у складі керівництва Нового каналу, глава наглядової ради телегрупи StarLightMedia Олена Пінчук.

 

Ірина Лисенко своє звільнення з Нового каналу поки що не коментує та обіцяє надати детальнішу інформацію про свої плани завтра.

 

Чи плануються на Новому каналі інші кадрові зміни у зв'язку зі зміною гендиректора, у прес-службі Нового не коментують.

 

Нагадаємо, на Новому каналі Ірина Лисенко з 1998 по 2004 обіймала посаду програмного директора, а з 2005 року була головою правління ЗАТ «Новий канал» (після реорганізації - генеральним директором ТОВ «Новий канал»).

 

Довідка:

 

Володимир Локотко з 2006 року курував процеси управління інвестиціями і підвищення операційної ефективності, відповідав за розробку й реалізацію стратегічного розвитку медіаактивів, що перебувають під контролем групи EastOne Віктора Пінчука.

 

До роботи в EastOne відповідав за проведення фінансового аудиту медіаактивів, а також бізнес-планування і фінансове моделювання нових проектів у медіахолдингу «Газпром медіа».

 

У 1998 році отримав диплом Московського державного університету економіки, статистики та інформатики за спеціальністю «Міжнародна економічна статистика», у 2011 році закінчив Московську школу економіки за спеціальністю «Бухгалтерський облік витрат виробництва».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY