Сергій Матвієнко став генпродюсером Нового каналу

29 Травня 2012
8488
29 Травня 2012
17:26

Сергій Матвієнко став генпродюсером Нового каналу

8488
На посаду він вступить 1 червня
Сергій Матвієнко став генпродюсером Нового каналу

Генеральним продюсером Нового каналу став Сергій Матвієнко. На посаду він вступить 1 червня. Виконавчим продюсером каналу призначено нинішнього генерального продюсера Дмитра Царенка. Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

 

До призначення на посаду генпродюсера Сергій Матвієнко був креативним директором Нового каналу.

 

Сергій Матвієнко відповідатиме за формування творчої концепції телеканалу, а Дмитро Царенко, допомагаючи у формуванні, реалізовуватиме її.

 

Кадрова перестановка пов'язана зі зростанням і розширенням власного виробництва на каналі та потребою в систематизації процесів, що відбуваються на Новому, пояснив пан Матвієнко.

 

«Спираючись на перевірені, сильні кадри, які є на каналі, ми як і раніше будемо прагнути включити в роботу максимальну кількість талановитих людей. І вибудувати систему так, щоб вони максимально реалізовувалися в рамках власного виробництва», - зазначив Сергій Матвієнко.

 

Канал найближчим часом реструктуризує виробничий департамент, повідомив Дмитро Царенко. «Основне наше завдання на найближче майбутнє - збільшення власного виробництва. Наша амбіційна мета - виробництво власних серіальних лінійок. Безумовно, це процес не одного дня, а той напрямок, куди нам слід рухатися. На сьогодні ми повністю сконцентровані на осінньому сезоні, презентація якого відбудеться вже за пару місяців», - - розповів пан Царенко.

 

Зміна генерального продюсера стала черговою кадровою перестановкою на Новому каналі. Раніше Новий після 13 років роботи залишила генеральний директор Ірина Лисенко. З 15 травня посаду гендиректора Нового каналу обіймає фінансист Володимир Локотко - виходець із керівної компанії Віктора Пінчука EastOne.

 

Довідка:

Сергій Матвієнко - продюсер, режисер, кліпмейкер. Телевізійну кар'єру почав у 1993 році на каналі РТР. Після чого в якості продюсера працював над телепрограмами й серіалами для російських каналів («Сиди і дивись», «Стриж та інші», «Диск канал»). Обіймав посаду генерального продюсера телеканалу «Русский мир». Творець телеканалу Comedy TV. Був креативним директором Comedy Club Production. Перше знайомство Сергія Матвієнка з українським телебаченням відбулося в рамках проектів Comedy Club Ukraine і скетч-шоу «Файна Юкрайна», де він працював у якості режисера-постановника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду