Телеканалу News One запропонували розмістити джинсу Королевської (+ВІДЕО)

5 Березня 2012
15745
5 Березня 2012
21:11

Телеканалу News One запропонували розмістити джинсу Королевської (+ВІДЕО)

15745
У прес-службі Королевської та рекламному агентстві «Проактив» кажуть, що це провокація і підробка
Телеканалу News One запропонували розмістити джинсу Королевської (+ВІДЕО)

Телеканалу News One запропонували розміщувати «пакетом» замовні матеріали про діяльність Наталії Королевської. Про це йдеться в сюжеті телеканалу від 5 березня.

 

В ефірі оприлюднили аудіозапис телефонної розмови, у якому жінка, яка представилася Анною Авраменко з рекламної агенції «Проактив», запропонувала одному з керівників каналу розміщувати матеріали про народного депутата Наталію Королевську. У розмові вона сказала, що займається розміщенням матеріалів про події, у яких бере участь Наталія Королевська, «практично на всіх телеканалах»: «На Масленицу она каталась на лошади, на 23 февраля она поздравляла мужчин, а на прошлой неделе она ездила в Запорожье и встречалась с малым и средним бизнесом. На этой неделе планируется на 8-е число кого-то поздравлять. На следующей неделе поедет в Чернигов, Черкассы. Она просто катается по Украине, общается с бизнесменами, представителями местной власти и обсуждает с ними текущие вопросы».

 

Каналу News One запропонували пакетну домовленість (3-4 виходи на добу). «Мы в течении недели заказываем освещение события, которое было на этой неделе, потом я еду к Наталье, беру у нее деньги за это размещение и развожу по каналам. Вы делаете сюжет в своей интерпретации, мы его утверждаем, и все - пошло освещение. В конце недели собираются деньги за все размещения и махом всем развозятся», - пропонує жінка.

 

В аудіозаписі називаються різні телеканали, з якими вже співпрацює агенція, але News One їхні назви перекрив звуковим сигналом. «Допустим, То*** ее освещает только в том случае, если она садит деревья. Це буває раз на рік, - каже жінка, що представилася як представниця агенції, та додає: «Есть ***-й, ***-й, телеканал ***, холдинг ***ка: ***, ***, ***. Каждый канал делает свои интерпретации, делает *** свою интерпретацию. У каждого канала свой хронометраж: где-то только минута, где-то минута десять, где-то минута двадцать. Это все учитывается. И каждый канал дает свой пакет. Допустим, *** ее высвечивает в пять вечера, в два часа ночи и в восемь утра следующего дня. На *** она выходит в утренних блоках: в шесть утра, в семь утра, в восемь утра. На ***-м она выходит в блоке, который мне дал сам ***-й, - четыре раза в день. На ***-м она выходит четыре раза в день».

 

 

 

 

 

Рекламна агенція «Проактив медіа консалтинг» є партнером медіахолдингу «Ера-медіа» (телеканал і радіо «Ера», інтернет-видання «Киевский телеграфЪ» і «Версии»), а для листування використовує адресу телецентру на вулиці Мельникова, 42, де також розташована телекомпанія «Ера».

 

Однак Анна Авраменко, яка працює менеджером РА «Проактив», у коментарі «Детектор медіа» заперечила достеменність телефонної розмови. «Я работаю над размещением прямой рекламы с коммерческими клиентами. Наталья Королевская - народный депутат, я не работаю над размещением материалов, освещающих ее деятельность. Это все чернуха и подделка. Выборы на носу», - сказала вона.

 

Так само і в прес-службі Наталії Королевської розцінили інформацію як провокацію. «Про те, що існує така рекламна агенція "Проактив", я та мої колеги вперше дізналися з вашого листа, - сказав «Детектор медіа» керівник прес-служби Павло Кучер. - Ми розцінюємо появу подібної інформації як цілковиту провокацію, спрямовану на дискредитацію Наталії Королевської. На жаль, є низка політичних сил, зацікавлена у поширенні брехні щодо неї. Так, наприклад, минулого тижня до нас надійшла інформація від одного великого медіа-холдингу про те, що до них зверталася рекламна агенція від нашого імені, зацікавлена у розміщенні інформації. Природно, що ця агенція теж не мала права виступати від нашого імені, як й інші агенції, що працюють на українському ринку».

 

«Перевірити, чи саме пані Авраменко дзвонила - не важко, бо напевно, досить легко відстежити чи був дзвінок з її мобільного у ньюз-рум телеканалу, не кажучи про те, що співставити голоси теж не є проблемою. Така реакція з боку рекламного агентства і прес-служби народного депутата Королевської досить очікувана. Якщо вони вважають  матеріал замовним та провокаційним нехай подають до суду», - зазначає у коментарі «Детектор медіа» автор сюжету, журналіст телеканалу News One Євгеній Агарков.

 

Нагадаємо, у лютому вже стався один скандал з приводу нібито розміщення замовних матеріалів про Наталію Королевську на шести українських телеканалах. Тоді на телеканалах заперечили замовний характер коментарів пані Королевської.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15745
Коментарі
38
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vertu
4429 дн. тому
Залиште Червакову, там половина "Стопцензури" така, друга половина тупі раби. Ось побачите, СЦ виступить з черговою заявою проти джинси взагалі, чергова пісулька з підписами. А Королевська вийде у джинсах) весь Київ обклєєн цією мегаопозиционеркою. І з Банковой вона має "добро". Не смішіть одеські тапки)
desperado
4429 дн. тому
Кстати, а че не слышно нашу крутую Чевакову?Писать пиарные письма дедушке в межигорье она может, смелая такая наша.А джинсу покрывает, и понятно- тогда не купить очередную песдецовую шубку на тусню)
SD
4432 дн. тому
"Стопцензуре".Ребята осторожнее!Мокриди передала деньги напрямую двум вашим, еще двум через их доверенных людей, за отводку от Королевской. Опасность в том, что она под колпаком мюллера, могут взять за ухи ваших коррумпированных, а перед выборами скомпрометировать вас- вот они, "Стопцензуре" прикрывают свои темные делишки, прикрываясь борьбой с цензурой. Имейте это ввиду"
SD
4432 дн. тому
Суть в том, что соратники Тимошенко, пока она сидит, продают и места в списке, и все что могут. При этом цинично прикрываются именем ЮВТ и давлением со стороны властей. Хотя все прекрасно знают, Что и Турчинов, и Кожемякин, и Королевская в полном шоколаде с Януковичем. Штабисты Королевской не жалеют денег, чтобы вывести Королевскую из-под "джинсы".Варианты вывода:а) Королевскую заказали-свои, власть.б) Надо воевать с цензурой а не "джинсой"- это единственный якобы выход "прорвать" цензуру.в) Надо воевать не с "джинсой" Королевской, а с каналами.И со всем этим вариант г)Воюем с "джинсой", но без Королевской, а со всеми политиками, в которой Королевская раствориться-т.е. имитаций борьбы. Потому запаниковали всякие там мокриди, ведь какие деньги из под носа уходят. И заметьте, как молчит Королевская, молчит "Стопцензуре", выжидают (заряженые деньгами конечно), как все рассосется в праздниках. Харкать деньгами Королевской точно кому-то доведется.
Знайка
4432 дн. тому
Малоизвестный канал не взял денег у малоизвестного политика. Тоже мне, "новость". На этом канале пять человек работает. Зачем им деньги?
шо попало
4433 дн. тому
кукушонок, "неуч" це твоя мамаша. А ти уважно придивися до своєї писанини. Такого села, звідки вилізло таке чмо як ти на карті України не знайдеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
кукушонок
4434 дн. тому
to шо попало - сразу виден уровень тех, кто работает в проактивом. Люди, вы из какого села выходцы?:-)если уж разговариваешь на украинском, то и ругаться правильно на украинском научись, а то на суржике болтаешь, неуч. Не паплюж українську мову:-). Вот он "высооинтеллектуальный" уровень людей, работающих с этим агентством:-) Уже б молчал, ирод окаянный:-)
а шо
4434 дн. тому
теперь понятно почему Мустафу бортанули коллеги, почему говорили, что джинса конечно есть, но ее трудно доказать, все отрицают причастность к джинсе. а какой дурак скажет, что джинсует?
Ганьба
4434 дн. тому
Ніхто не буде воювати з джинсою. Ніхто. БЮТ вже проплатив фішку, типо влада без джинси має доступ до ЗМІ, кругом цензура, ми можемо тіко купувати. Нехай це погано, але це вихід. Краще робити бізнес на опору цензурі, а бізнес на темі джинси не на часі. Ця фішка проплаченасаме Королевськой. Ото дивиться, той хто з такою темою вийде, той вже на балансі Королевськой. Такса-$25.000
я ангел
4434 дн. тому
о прикольно! теперь руководство телеканала News One можно будет без проблем узнать в городе по сияющему кружочку у них над головами. Грешные и смертные - на колени перед святыми мира сего))))))))))
шо попало
4434 дн. тому
кукушонок ти чмо вонюче. З Проактивом працювали і ніколи не виникало ніяких проблем. а ти свою думку запихни собі в ж...пу!!!!!!
кукушонок
4434 дн. тому
зная "профессионализм" проактивовоской кагорты, могу сказать что они и не такие вопросы по телефону решают и финансы обсуждают по телефону и не только финансы. Так что 100% разговор был. В том агентстве тупорыле тётки сидят.
кукушкин
4434 дн. тому
сорока на хвосте принесла_))))) ерунда все это. любой, кто знаком с работой рекламщиков поймет, что вся эта "новость" - ложь. с самого начала - ибо никто в телефонном режиме такие вопросы не решает, и уж тем более - не обсуждают по телефону финансы. прокол, короче
Soroka
4434 дн. тому
Ой смех и грех!) Сидим в ресторане, в центре, за соседним столиком мокриди пьет шампанское, заливается смехом и во весь голос орет: телеканалу капец, кому то там еще капец, и главное, стопцензура отморозится, на королевскую наезжать не будут, занесла кое-кому из стопцензуры хорошие денежки, они мол начнут каналы тихо обвинять, уволят тихо с каналов парочку назначенных стрелочников и все будет по умному. Королевская мол была в гневе.Так орать после пары бокалов шампусика, видать деваха здорово понервничала. Вот так. А вы говорите Королевской капец. Вам капец.
fgdjgj
4435 дн. тому
Обоsraleas' рекламщики зачетно, еще долго не отмоются.
провокатор
4435 дн. тому
провокация это. при чем топорно сляпаная.
читач
4435 дн. тому
Авраменко ЧІТКО на початку розмови сказала, що до журналіста їй порадили звернутися у _прийомній телеканалу_ (49 секунда відео). Не треба бути екстрасенсом, щоб зрозуміти, з якого приводу на телеканал телефонують із рекламної/PR-агенції. Тому записати цю розмову було цілком логічно. Крім того, реклама Ковалевської присутня не лише на центральних каналах, а й у багатьох регіональних виданнях. Тому підстав НЕ вірити цим записам я не маю. Тим більше, що у 2010 сам зіткнувся із джинсою. В редакцію радіо кожні 2-3 дні приходили короткі повідомлення про діяльність "Сильної України" і Тігіпка. Чітко вказувалася кількість виходів, час і т.д. Потім записи ефіру з цими начитками (як доказ) відправлялися регіональному представникові партії. Після цього він розраховувався із керівництвом станції.
вляпались мазурики
4435 дн. тому
http://video.telekritika.ua/show/podii/917-znaijdit_10_vidminnosteij_06.03.2012 Звонила таки Авраменко, теперь будете говорить, что она подставила королевскую. Тогда идем дальше, к деркачу?))
вляпались мазурики
4435 дн. тому
Вот так на жадности пиарщиков типа Бектурсунова погорела жадная до власти Королевская)!
mitya hopta
4435 дн. тому
жуткий непрофессионализм
шо попало
4435 дн. тому
Шановний телеканал News One, досить всім показувати які ви хороші та пухнасті. А всі навкруги хочуть втягнути вас у нечесні та брехливі соціальні тенета. Так прямо ні з того ні з сього взяли і випадково записали телефонну розмову. Чи ви живете за принципом: "Як не збрешемо - то не проживемо!"?
103
4435 дн. тому
В общем, королевские, идите попейте валерьянку. Ваши аргументы-отмазки уровня плинтуса Бектурсунова даже у Королевской не пройдут)Погонит она вас.
манкурт
4435 дн. тому
ерунда какая-то. во первых - по телефону такие вещи не обсуждаются. во вторых - слишком уж бездоказательно - нам вот позвонили и сказали - настолько "писами по воде виляно" - глупая провокация, не более...
Куценко
4435 дн. тому
В общем, история недотягивает до сенсации. Тем более, что депутаты имеют свои пресс-службы, которые распространяют новости... а вот так, тупо, "разместите нас за деньги..." нет, что-то попахивает бредом. Тем более, что госпожа Авраменко все отрицает.
Проактивная
4435 дн. тому
А вот кстати странно, зачем журналистам из ньюсван записывать телефонные разговоры?!Это оченб подозрительно. А вообще по существу - давайте я завтра позвоню от имени кого угодно, хоть господа бога, и предложу спасити мир. Все очень похоже на провокацию.
нечисто? в суд!
4435 дн. тому
А запитайте у Авраменко)
Kуремса
4435 дн. тому
Прослухав запис цієї розмови - це, блін, якась лажа. Дивний стиль спілкування на столь щєкотлівую тему вибрала пані Авраменко. Типу - Королевська мені бабки передає, я розвожу по каналам, тра-ля-ля.... Думаю, вона не працює на Наташу. А якщо працює - то все одно щось тут нечисто. А журналісти Нйюс Ван, що, всі телефонні розмови записують???
гон не гони
4435 дн. тому
Тупо прокололись с пиаром королевской, молчите в тряпочку!Пусть Королевская говорит
рики тики тави
4435 дн. тому
Если такая простая провокация, то пусть в суд подает. Пройдут по всей джинсовой цепочке от заказчика, до исполнителей. И причем тут ПР, если она с ними в шоколаде? Ее что, цензурируют на тв? Включишь утюг, она и там светиться
Гон
4435 дн. тому
Ой, никогда в жизни не поверю! Одно дело - если бы такое случилось пару месяцев назад, до того как Найем и все кому не лень начали обсасывать эту тему. Другое дело сейчас. В пресс-службе и менеджменте Королевской, думаю, не такие тупые люди работают, чтобы звонить вот так на канал и вываливать столько лишней информации. Так что с таким же успехом можем предположить, что канал News One снял заказной черный пиар про Королевскую. Да и вообще, чего это все так заинтересовались этой темой сугубо в контексте Королевской???
Гон
4435 дн. тому
Ой, никогда в жизни не поверю! Одно дело - если бы такое случилось пару месяцев назад, до того как Найем и все кому не лень начали обсасывать эту тему. Другое дело сейчас. В пресс-службе и менеджменте Королевской, думаю, не такие тупые люди работают, чтобы звонить вот так на канал и вываливать столько лишней информации. Так что с таким же успехом можем предположить, что канал News One снял заказной черный пиар про Королевскую. Да и вообще, чего это все так заинтересовались этой темой сугубо в контексте Королевской???
Рогозин
4435 дн. тому
Слишком неуклюжая и топорная акция от ПР. Хотя бы с Авраменко договорились, выглядело бы более убедительно. Чем ближе к выборам, тем "проще" провокации.
Nil
4435 дн. тому
Якщо Королевська не подасть до суду - отже, не впевнена у тому, що сюжет замовний. А значить, матеріал правдивий.
frog
4435 дн. тому
С Королевской все понятно, понятно и то, кто не берет джинсу. 1+1, Интер, ТРК Украина, СТБ, ТВі, News one. Теперь все понятно. Не понятно, чего эта девочка хохотала, как обкуренная)
ЗН
4435 дн. тому
Вона баблом всім рота позатикає
Red fox
4435 дн. тому
Не сомневаюсь, все промолчат. Потому что типа оппозиционер. Стопцензуре тоже промолчит. Удивляет одно- как таких дурочек в таких агентствах держат? Водка и Королевская!
ЗН
4435 дн. тому
Якщо це була провокація, стопудово виступилаб сама королевська.Видно, що це все правда, як видна вся іі опозційність. Де наш антиоранжист Скачко?
Nata
4435 дн. тому
Если это чернуха пусть подаст в суд. Не подаст- есть работа прокуратуре.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду