detector.media
05.03.2012 21:11
Телеканалу News One запропонували розмістити джинсу Королевської (+ВІДЕО)
У прес-службі Королевської та рекламному агентстві «Проактив» кажуть, що це провокація і підробка

Телеканалу News One запропонували розміщувати «пакетом» замовні матеріали про діяльність Наталії Королевської. Про це йдеться в сюжеті телеканалу від 5 березня.

 

В ефірі оприлюднили аудіозапис телефонної розмови, у якому жінка, яка представилася Анною Авраменко з рекламної агенції «Проактив», запропонувала одному з керівників каналу розміщувати матеріали про народного депутата Наталію Королевську. У розмові вона сказала, що займається розміщенням матеріалів про події, у яких бере участь Наталія Королевська, «практично на всіх телеканалах»: «На Масленицу она каталась на лошади, на 23 февраля она поздравляла мужчин, а на прошлой неделе она ездила в Запорожье и встречалась с малым и средним бизнесом. На этой неделе планируется на 8-е число кого-то поздравлять. На следующей неделе поедет в Чернигов, Черкассы. Она просто катается по Украине, общается с бизнесменами, представителями местной власти и обсуждает с ними текущие вопросы».

 

Каналу News One запропонували пакетну домовленість (3-4 виходи на добу). «Мы в течении недели заказываем освещение события, которое было на этой неделе, потом я еду к Наталье, беру у нее деньги за это размещение и развожу по каналам. Вы делаете сюжет в своей интерпретации, мы его утверждаем, и все - пошло освещение. В конце недели собираются деньги за все размещения и махом всем развозятся», - пропонує жінка.

 

В аудіозаписі називаються різні телеканали, з якими вже співпрацює агенція, але News One їхні назви перекрив звуковим сигналом. «Допустим, То*** ее освещает только в том случае, если она садит деревья. Це буває раз на рік, - каже жінка, що представилася як представниця агенції, та додає: «Есть ***-й, ***-й, телеканал ***, холдинг ***ка: ***, ***, ***. Каждый канал делает свои интерпретации, делает *** свою интерпретацию. У каждого канала свой хронометраж: где-то только минута, где-то минута десять, где-то минута двадцать. Это все учитывается. И каждый канал дает свой пакет. Допустим, *** ее высвечивает в пять вечера, в два часа ночи и в восемь утра следующего дня. На *** она выходит в утренних блоках: в шесть утра, в семь утра, в восемь утра. На ***-м она выходит в блоке, который мне дал сам ***-й, - четыре раза в день. На ***-м она выходит четыре раза в день».

 

 

 

 

 

Рекламна агенція «Проактив медіа консалтинг» є партнером медіахолдингу «Ера-медіа» (телеканал і радіо «Ера», інтернет-видання «Киевский телеграфЪ» і «Версии»), а для листування використовує адресу телецентру на вулиці Мельникова, 42, де також розташована телекомпанія «Ера».

 

Однак Анна Авраменко, яка працює менеджером РА «Проактив», у коментарі «Детектор медіа» заперечила достеменність телефонної розмови. «Я работаю над размещением прямой рекламы с коммерческими клиентами. Наталья Королевская - народный депутат, я не работаю над размещением материалов, освещающих ее деятельность. Это все чернуха и подделка. Выборы на носу», - сказала вона.

 

Так само і в прес-службі Наталії Королевської розцінили інформацію як провокацію. «Про те, що існує така рекламна агенція "Проактив", я та мої колеги вперше дізналися з вашого листа, - сказав «Детектор медіа» керівник прес-служби Павло Кучер. - Ми розцінюємо появу подібної інформації як цілковиту провокацію, спрямовану на дискредитацію Наталії Королевської. На жаль, є низка політичних сил, зацікавлена у поширенні брехні щодо неї. Так, наприклад, минулого тижня до нас надійшла інформація від одного великого медіа-холдингу про те, що до них зверталася рекламна агенція від нашого імені, зацікавлена у розміщенні інформації. Природно, що ця агенція теж не мала права виступати від нашого імені, як й інші агенції, що працюють на українському ринку».

 

«Перевірити, чи саме пані Авраменко дзвонила - не важко, бо напевно, досить легко відстежити чи був дзвінок з її мобільного у ньюз-рум телеканалу, не кажучи про те, що співставити голоси теж не є проблемою. Така реакція з боку рекламного агентства і прес-служби народного депутата Королевської досить очікувана. Якщо вони вважають  матеріал замовним та провокаційним нехай подають до суду», - зазначає у коментарі «Детектор медіа» автор сюжету, журналіст телеканалу News One Євгеній Агарков.

 

Нагадаємо, у лютому вже стався один скандал з приводу нібито розміщення замовних матеріалів про Наталію Королевську на шести українських телеканалах. Тоді на телеканалах заперечили замовний характер коментарів пані Королевської.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY