Королевську виключили з фракції БЮТ за підкуп ЗМІ і співпрацю з АП

14 Березня 2012
7751
14 Березня 2012
13:16

Королевську виключили з фракції БЮТ за підкуп ЗМІ і співпрацю з АП

7751
Королевську виключили з фракції БЮТ за підкуп ЗМІ і співпрацю з АП

Фракція «БЮТ-Батьківщина» виключила зі свого складу депутата Наталію Королевську за підкуп засобів масової інформації, співпрацю з Адміністрацією президента та порушення фракційної дисципліни. Про це йдеться на сайті партії.

 

«Наведені журналістами факти систематичного підкупу Наталією Королевською та її політичною партією засобів масової інформації, що є неприпустимим порушенням депутатської та людської етики, ігноруванням демократичних принципів свободи слова», - йдеться в переліку причин, які спонукали фракцію виключити пані Королевську.

 

Окрім цього в партії викликав обурення факт неголосування Наталії Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в'язнів, викладених в резолюції ПАРЄ. Такі дії фракція називає «порушенням фракційної дисципліни, політичних та ідеологічних засад діяльності опозиції».

 

Також Наталію Королевську звинуватили в систематичній співпраці з Адміністрацією президента: «Зокрема, повне сприяння влади у проведенні масштабної рекламної кампанії Королевської».

 

За даними Інституту масової інформації, найбільше матеріалів у друкованих ЗМІ з ознаками замовних стосуються діяльності Наталії Королевської. Раніше журналіст Мустафа Найєм повідомив, що представники команди Королевської заявили журналістам в парламенті: «Ми всіх вас купимо», що викликало негативну реакцію представників медіа, які працюють у Верховній Раді. Згодом телеканал News One у своєму сюжеті розповідав, як розміщується «джинса» від Королевської на телебаченні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7751
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду