Газета «Факты» півшпальти присвятила вареникам Королевської

1 Березня 2012
7323
1 Березня 2012
14:44

Газета «Факты» півшпальти присвятила вареникам Королевської

7323
Газета «Факты» півшпальти присвятила вареникам Королевської

Моніторинг «джинси» в друкованих ЗМІ, що проводиться Інститутом масової інформації, виявив черговий матеріал про діяльність народного депутата Наталії Королевської з ознаками замовного - у газеті «Факты и комментарии».

 

Як повідомляє ІМІ, у статті, що займає половину шпальти в номері газети від 28 лютого, йдеться про те, як Наталія Королевська святкувала з народом свято Масляної у «Мамаєвій слободі» в Києві.

 

Журналістка Світлана Ященко із захватом описує це дійство: «...А перед этим Наталия Королевская стреляла из казацкого лука, попав с 50 метров в «десятку». С помощью кузнеца выковала красивый «цветок надежды», приняла участие в конкурсе по лепке вареников...».

 

Як сказано в статті, на святі Наталія Королевська була разом із колегами по партії та парламенту Євгеном Сусловим та Олексієм Логвиненком, але про їхні «досягнення» нічого не написано.

 

 


 

 

Загалом протягом лютого експерти ІМІ, які проводять моніторинг «джинси», виявили в газеті «Факты» 19 «джинсових» матеріалів. Серед них чотири стосуються політичної тематики. Решта - прихована реклама алкоголю в додатку «Жизнь прекрасна», першої партії труб «Інтерпайпу» та нового «найдовшого в світі музичного телемарафону» співаючого ректора Поплавського.

 

Як нагадує ІМІ, у попередні місяці найбільше матеріалів у друкованих ЗМІ із ознаками замовних, стосувалися діяльності саме Наталії Королевської. Раніше, журналіст Мустафа Найєм повідомив, що представники команди Королевської заявили журналістам в парламенті: «Ми всіх вас купимо», що викликало негативну реакцію представників медіа, які працюють у Верховній Раді.

 

«Детектор медіа»

 

Фото ІМІ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7323
Читайте також
21.02.2012 17:00
Отар Довженко
для Mediasapiens
4 052
20.02.2012 17:41
Наталія Виговська, для «Детектор медіа»
54 004
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Амон
4438 дн. тому
Ну а что, только КОролевская вдруг появляется на шпальтах, и только про нее что ли заказные материалы? Кстати, этот прочитал - он мне не показался "джинсовым". Ну подумаешь, про ее написали, а про ее коллег не написали, так что теперь - что журналисту показалось интересным, про то и написал.
Перья
4438 дн. тому
А что такое "Інститут масової інформації"? ЧТо это за организация? Я в первый раз про нее слышу. Давайте и я что-нибудь помониторю. Грамматические ошибки нашей действующей власти, например.
Пиранья
4440 дн. тому
Ну так к кому по этому поводу могут быть претензии - разве что к газете "Факты", и то не факт) А Королевская чем виновата? Даже если допустить, что это джинса, то рекламировать себя не грех и не преступление со стороны Натальи. Она ничего ни у кого не украла, в отличие от многих нардепов. Но об этом почему-то не пишут
Рогозин
4440 дн. тому
О Королевской сейчас говорят и пишут больше, чем о других украинских политиках. Может быть часть этих материалов "джинса", а может и нет - какой смысл платить, если и так печатают статьи. Журналисты живет свежими новостями, им нужно что-то писать и печатать, чтобы прокормиться. Вот и пишут материалы о тех, кто сейчас на слуху. К тому же, проплачивать материал о себе в "Фактах" серьезный политик, коим Наталья Королевская несомненно является, как-то неправильно.
мусорщик
4440 дн. тому
ерунда все это... королевская мешает, потому что связана с недовольным властью людьми. кот на нее и льют грязь...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду