Нацрада призначила позапланову перевірку Business-UBC за самовільну зміну логотипа

8 Лютого 2012
10733
8 Лютого 2012
20:06

Нацрада призначила позапланову перевірку Business-UBC за самовільну зміну логотипа

10733
Нацрада призначила позапланову перевірку Business-UBC за самовільну зміну логотипа

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовила в переоформленні ліцензії ТОВ «Телеканал-100» та призначила позапланову перевірку компанії за самовільну зміну логотипа UBC на Business ще до внесення відповідних змін до ліцензії. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 8 лютого.

 

Компанія просила зафіксувати в ліцензії зміни логотипа UBC на Business, директора Олександра Саломахи на Андрія Соломаху, а також власників, якими стали ТОВ «Компанія з управління активами та адміністрування пенсійних фондів "Ініціатива"» (частка 30%), ТОВ «ТЛС-100» (69,98%) та фізична особа (0,02%) (раніше власниками були ТОВ «ТЛС-100» і Творогова Марина Михайлівна).

 

Нацрада відмовила в переоформленні та призначила перевірку. Оскільки, за словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, документи на переоформлення були подані 29 грудня, а моніторинг 1 січня зафіксував, що новий логотип уже використовується в ефірі - без розгляду заявки компанії. «Повідомлення в пресі про зміну логотипа датоване ще 19 грудня», - додала вона.

 

Представників компанії на засіданні Нацради не було.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10733
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bivshiy
4460 дн. тому
большего дурика, чем этот кокаинщик Артемушка найти сложно. даже Леня Космос отдыхает;-) где твой Бизнес-Ранок? где твой обещанный мощный рестарт и суперпостановочные проекты? Регинушка подвела?))) ой, а шо ж будет когда Руся Демчак 1 сентября поедет в лондОн к папе отчитываться за вложенное бабло? чем удивлять будете? Дискавери, закупным продуктом или штатом проффесионалов аля гомиков-тарасиков? ЗЫ. уволенные непрохффесионалы с ухмылкой и наслаждением следят за развитием событий)))
Да...Уж...
4461 дн. тому
Профи Гусейнова енд компани,блин.Как такое могло вообче случиться?полный абзац. А канал вообще изгадили..
!
4461 дн. тому
Цибіла вчи-вчи, а він дибілом залишиться. юбс...юбс
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду