Телеканал «Купол» збільшив потужність передавача у 500 разів

9 Листопада 2011
20011
9 Листопада 2011
12:50

Телеканал «Купол» збільшив потужність передавача у 500 разів

20011
Телеканал «Купол» збільшив потужність передавача у 500 разів

Київське ТОВ «ТРК "Купол"» збільшило потужність свого передавача у 500 разів - з 10 Вт до 5 кВт. Також компанія перенесла передавач з вулиці Олегівської на вежу Київського телецентру (вулиця Дорогожицька, 10).

 

Такі зміни до ліцензії компанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 9 листопада, спираючись на висновки УДЦР.

 

«Купол» запитував в УДЦР дозволу збільшити потужність передавача у 500 разів іще влітку 2010 року.

 

Нагадаємо, що телеканал «Купол» придбала корпорація UBG, яка хоче на його частоті запустити телеканал UBC, 30% якого також належить їй. «Насколько мне известно, ему («Куполу». - ТК) принадлежит лицензия на эфирное вещание в Киеве и Киевской области. Целью было получить доступ к этой кнопке, мы ее получили. Надеемся, что вскоре Украинский бизнес-канал (UBC) будет вещать в Киеве. Мы так предполагаем», - говорив в інтерв'ю «Детектор медіа» керівник медіанапряму корпорації UBG Артем Ткачов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду