Корпорація UBG купує телеканал UBC?

17 Березня 2011
12141
17 Березня 2011
15:52

Корпорація UBG купує телеканал UBC?

12141
Корпорація UBG купує телеканал UBC?

Фінансово-промислова корпорація UBG веде переговори щодо купівлі  каналу UBC. За інформацією джерел «Детектор медіа»,  корпорація має намір придбати блокуючу частку - близько 30% статутного фонду. Підписання угоди має відбутися найближчими днями.

 

Також, за інформацією джерел ТК, UBG нібито вже придбала якусь телекомпанію і хоче робити з неї дитячий канал.

 

У самій корпорації не змогли ні підтвердити, ані спростувати чутки. Піар-менеджер Уляна Гудима зазначила, що на такі питання може відповісти її безпосередній керівник, а він наразі перебуває у відпустці.

 

Директор UBC Олександр Саломаха також не дав чіткої відповіді. «У нас стан очікування. Щодо всього. Коли цей стан завершиться, тоді можна буде щось коментувати», - сказав він.

 

Неофіційні джерела на телеканалі кажуть, що із входженням нового інвестора пов'язані затримки із фінансуванням, зокрема, із виплатою заробітної платні. Попередній інвестор нібито вже відмовляється вкладати кошти самостійно, а новий ще не бажає брати участь у фінансуванні, оскільки угоду не завершено. Трудовий колектив готує листа керівництву із проханням прискорити виплату зароблених грошей.

 

Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», корпорація UBG має намір створити медіахолдинг. Це випливало з оголошення про вакансію, розміщеного на job-сайтах. В оголошенні йшлося про пошук директора медіа (телевізійного) проекту, а далі зазначалося, що до завдань спеціаліста входитиме «створення прибуткового ТВ-медіа-холдингу».

 

Тоді корпорація також не була готова надавати коментарі.

 

Власником UBC вважають Геннадія Васильєва.

 

UBG - група компаній, що об'єднує страхову компанію «Добробут», RDБанк, медичний центр «Добробут», меблеву фабрику «Матіс», групу компаній «Ініціатива», юридичну компанію «Консалтинг Групп», підприємство з виробництва будівельних матеріалів «Будівельник» та підприємство «Строймеханизація». Власник - Руслан Демчак.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12141
Читайте також
01.03.2011 14:05
Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»
8 403
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4789 дн. тому
Как загадочно развиваются события на UBC! Сначала господин Саломаха обливает своих же сотрудников грязью,обвиняя их в некомпетентности,в болезненности,в прогулах,потом меняет тактику и рассказывает о смене концепции,убирая профи и привлекая стажеров, а теперь и вовсе готовит канал к перепродаже.Это был многоходовой план "убить" канал и потом слить его по тихому?Или перепродажа- это логический выход из ситуации "высококвалифицированного" руководства? До руководились! А в итоге страдают сотрудники,которые последнюю свою зарплату видели в январе, и до сих пор надеются получить свои заработанные деньги за февраль,и за март. UBC уже не хочет выплачивать деньги сотрудникам, что в простонародии называется просто "кидалово", а UBG не желает покрывать долги и грехи первых,тем более,что до общей договоренности, со слов Саломахи, они еще не дошли.И опять в заложниках оказались люди,работающие на не совсем порядочных работодателей.Но, господа, мы забыли о главном, по нашему законодательству ни кто не может купить или продать предприятие, пока перед сотрудниками не будут выплачены все задолженности по зарплате,а перед государством заплачены все налоги. По сему,друзья журналисты,вы не руководству письма пишите, а открытое письмо в прокуратуру!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду