UBG підтверджує купівлю 30% UBC і запускає три нових телеканали

18 Травня 2011
13689
18 Травня 2011
12:42

UBG підтверджує купівлю 30% UBC і запускає три нових телеканали

13689
UBG підтверджує купівлю 30% UBC і запускає три нових телеканали

Фінансово-промислова корпорація UBG придбала 30% ділового телеканалу UBC. Цю інформацію, оприлюднену «Детектор медіаю» у березні, підтвердив керівник медіагрупи корпорації Артем Ткачов.

 

За його словами, за умовами угоди, корпорація отримала право повністю здійснювати операційне управління каналом на 3 роки. Також вона купила київський телеканал «Купол», який разом з UBC входив до медіагрупи Геннадія Васильєва. Канал КРТ, ще один учасник цієї групи, до угоди не включений.

 

Окрім цього, повідомив ТК пан Ткачов, UBG запустить три нових телеканали - Ukrainian Fashion, «Добро-ТВ» та Z. Ukrainian Fashion висвітлюватиме життя зірок, селебретіз, розповідатиме про світ моди. «Добро-ТВ» орієнтуватиметься на мам, буде присвячений, зокрема, тематиці здорового способу життя. Z буде націлений на підлітків, за тематикою являтиме собою мікс науково-популярних телеканалів National Geographic, Discovery і Нового.  

 

За даними ТК, такі компанії поки що не отримували ліцензії в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

 

Також, зазначив Артем Ткачов, корпорація планує запустити музичний канал формату російського A-One і веде відповідні переговори. Співзасновник ТОВ «Перший музичний телеканал А1» Андрій Соломаха повідомив ТК, що угода буде підписана найближчим часом.

 

Нагадаємо, фінансово-промислова корпорація UBG вела переговори щодо купівлі каналу UBC. За інформацією джерел «Детектор медіа»,  корпорація мала намір придбати блокуючу частку - близько 30% статутного фонду. Підписання угоди мало відбутися у березні.

 

Як раніше повідомляла «Детектор медіа», корпорація UBG мала намір створити медійний холдинг і підшукувала йому керівника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13689
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
J7
4721 дн. тому
До поки на каналі сидить "Карлсончик на Ягуарі" (Саламаха), нічого не вийде в людей Демчака, навіть попри те, що канал дали в управління групі UBG на 3 роки. Зняти Саламаху люди Демчака НЕ ЗМОЖУТЬ, оскільки "карлсон" - лєпший дружбан васыльєвських хлопчиків - Обувайло та Алєксєєва. Я думаю, що UBG т на гроші спочатку аккуратненько розведуть :-), а потім - попросять на звыльнити вагони (як мінорітарного акціонера). Цікаво, коли саме Руслан Демчак зрозуміє з ким cаме він зв'язався ??? Адже Васільєв - генпрокурор часів Кучми :-). Невже це йому не про що не сказало? В UBG кажуть, що Дмитро Фірташ (парнер Демчака по Федерації роботодавців) допоможе . Але э сумныви. Фірташу цей канал - "до одного місця карі очі". І Фірташ ніколи не буде захищати Демчака (керівник київського офісу Федерації роботодавців) у випадку конфлікту UBG з "васільєвськими хлопчиками". Тому що Васільєв товарищЇ Яніка. Згадайте знищені карні справи на Яніка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду