Іванна Найда стала генпродюсером UBC

12 Жовтня 2011
14982
12 Жовтня 2011
16:50

Іванна Найда стала генпродюсером UBC

14982
Іванна Найда стала генпродюсером UBC

Телеведуча Іванна Найда стала генеральним продюсером ділового телеканалу UBC. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив керівник медіанапряму корпорації UBG (співвласник каналу) Артем Ткачов.

 

Нагадаємо, у вересні Іванна Найда пішла з Першого національного. Як повідомляла «Дуся» - на UBC.

 

За словами пана Ткачова, Іванну Найду обрали з-поміж 10 інших претендентів, оскільки вона «володіє усім необхідним, щоб керувати інформаційно-бізнесовим ресурсом і підходить нам по духу». На каналі вона відповідатиме за редакційну політику.

 

З інших кадрових змін Артем Ткачов відзначає призначення Оксани Маркової комерційним директором UBC (раніше обіймала аналогічну посаду на Першому автомобільному). Також корпорація знайшла шеф-редактора для ток-шоу каналу «Добро ТБ»: це буде Ірина Малихіна (до цього працювала на Reuters, «1+1», СТБ і випусковим редактором Першого національного).

 

«Телекритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14982
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рон
4582 дн. тому
І Найда і Малихіна серьйозні профі. Значиться щось серьйозне і буде. Непогано починають.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду