Нацрада дозволила UBC стати каналом Business

28 Березня 2012
13708
28 Березня 2012
12:44

Нацрада дозволила UBC стати каналом Business

13708
А також зафіксувала зміну керівника, власників, програмної концепції та адреси
Нацрада дозволила UBC стати каналом Business

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію телеканалу UBC у зв'язку зі зміною логотипа, програмної концепції, керівника, власників і фактичної адреси. Рішення про переоформлення ухвалено на засіданні 28 березня.

 

Телеканалу дозволили змінити логотип UBC на Business.

 

Нацрада затвердила новий логотип після того, як провела перевірку, призначену за самовільну зміну ідентифікатора каналу. На попередньому засіданні, 21 березня, регулятор узяв до відома результати перевірки, яка засвідчила відсутність в ефірі емблеми Business, хоча раніше телеканал заявив про ребрендинг з 26 грудня.

 

За переоформленою ліцензією формат каналу визначено як інформаційно-просвітницький з фільмопоказом, а його програмна концепція збігається з тією, яку має ефірний телеканал Business Kyiv, що запущено на частоті ТРК «Купол» у Києві.

 

Директором каналу замість Олександра Саломахи став Андрій Соломаха, а власниками стали ТОВ «Компанія з управління активами та адміністрування пенсійних фондів "Ініціатива"» (частка 30%), ТОВ «ТЛС-100» (69,98%) та фізична особа (0,02%) (раніше власниками були ТОВ «ТЛС-100» і Творогова Марина Михайлівна). Канал переїхав до бізнес-центру «Більшовик» на вулиці Гетьмана, 6 у Києві.

 

Нагадаємо, навесні 2011 року 30% каналу UBC придбала фінансово-промислова корпорація UBG і отримала його в управління на три роки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду