detector.media
08.02.2012 20:06
Нацрада призначила позапланову перевірку Business-UBC за самовільну зміну логотипа

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відмовила в переоформленні ліцензії ТОВ «Телеканал-100» та призначила позапланову перевірку компанії за самовільну зміну логотипа UBC на Business ще до внесення відповідних змін до ліцензії. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 8 лютого.

 

Компанія просила зафіксувати в ліцензії зміни логотипа UBC на Business, директора Олександра Саломахи на Андрія Соломаху, а також власників, якими стали ТОВ «Компанія з управління активами та адміністрування пенсійних фондів "Ініціатива"» (частка 30%), ТОВ «ТЛС-100» (69,98%) та фізична особа (0,02%) (раніше власниками були ТОВ «ТЛС-100» і Творогова Марина Михайлівна).

 

Нацрада відмовила в переоформленні та призначила перевірку. Оскільки, за словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, документи на переоформлення були подані 29 грудня, а моніторинг 1 січня зафіксував, що новий логотип уже використовується в ефірі - без розгляду заявки компанії. «Повідомлення в пресі про зміну логотипа датоване ще 19 грудня», - додала вона.

 

Представників компанії на засіданні Нацради не було.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY