«Сегодня» готує спільний проект із The New York Times

23 Січня 2012
7175
23 Січня 2012
13:03

«Сегодня» готує спільний проект із The New York Times

7175
«Сегодня» готує спільний проект із The New York Times

Видавець газети «Сегодня», ПрАТ «Сьогодні мультимедіа», готує спільний проект з видавництвом The New York Times - глянцевий журнал «Украина и мир 2012. Глобальная повестка». Про це повідомляє прес-служба видавництва.

 

Спільний проект «Сьогодні мультимедіа» та The New York Times виходить уже вдруге. 28 лютого 2011 року побачив світ спецпроект «Украина и мир 2011. Глобальная повестка».

 

«Украина и мир 2012. Глобальная повестка» - це глянцевий повноколірний журнал, у якому підбиваються підсумки 2011 року та окреслюються світові тенденції нового 2012 року в політиці, геополітиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті тощо. Видання міститиме дайджест з ілюстраціями - найкращими фотографіями від The New York Times.

 

Матеріали для спільного проекту підготовлені командою журналістів і дизайнерів газет «Сегодня» і The New York Times. Над проектом працювали українські та зарубіжні експерти Хорхе Зукоскі, Тед Відмер, Славой Жижек, Роджер Коен, Дмитро Видрін, Наомі Волф, Олег Попов та інші. Для розділу «Дайджест думок» свої коментарі надали Андрій Шкіль, Віталій Кличко, Микола Азаров, Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк і Олександр Голуб.

 

Детальніше про спільний проект автори обіцяють повідомити на прес-ланчі 24 січня.

 

Нагадаємо, протягом кількох років у грудні «ИнвестГазета» (видавництво «Економіка») спільно із The Economist випускало прогноз «Світ у ...». Наприкінці 2010 року про співпрацю із The Economist заявляв також «Український тиждень».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7175
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Експерт
4484 дн. тому
взагалі то "Український тиждень" не "заявляв про співпрацю", а вже другий рік видає журнал "Світ 2011" та "Світ 2012" спільно з Зе Економіст українською мовою!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду