Видавець «Сегодня» випустив журнал спільно з New York Times

28 Лютого 2011
20826
28 Лютого 2011
15:08

Видавець «Сегодня» випустив журнал спільно з New York Times

20826
Видавець «Сегодня» випустив журнал спільно з New York Times

Видавництво «Сегодня Мультимедіа» 28 лютого випустило спецпроект «Украина и мир 2011. Глобальная повестка».  Це повнокольоровий журнал, що містить аналіз українських та світових тенденцій 2011 року у різних сферах: політиці, геополітиці, економіці, культурі, технологіях, спорті.

 

Як повідомляє прес-служба ЗАТ «Сегодня Мультимедіа», проект виконаний у співпраці з The New York Times.

 

Журнал вийшов у форматі А4, обсягом 80 сторінок, накладом 10 тис. копій. Видання розповсюджуватиметься спеціальною адресною розсилкою, на стойках у бізнес-центрах, ресторанах та готелях.

 

Нагадаємо, протягом кількох років у грудні «ИнвестГазета» (видавництво «Економіка») спільно з The Economist випускає прогноз «Світ у ...».

 

Матеріал для видання готували журналісти «Сегодня» та The New York Times за участі Костянтина Грищенка, Бориса Тарасюка, Олександра Жолудя, Вадима Карасьова, Хорхе Зукоскі, Джеффри Сакса, Харукі Муракамі, Роджера Кохена та інших.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20826
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vicrusia
4827 дн. тому
Типова стратегія медіа менеджерів СКМ. "Сегодня" є збитковим виданням Ахметовської імперії. Для того, що прикрити свою збитковість, менеджери запускаються все нові та нові проектики , типу Вечерок, або цей проект «Украина и мир 2011. Глобальная повестка». Але давайте задумаємось, для якої аудиторії працює "Сегодня"? -Песіонери, бідняки, якы ъздять у метро. А проект «Украина и мир 2011. Глобальная повестка» - явно не для пенсіонерів. Быльше того, я в певнений що сам проект збитковий. Вын зроблений мабуль просто для понту....= для звіту, для піару...аде не для прибутку
Эко
4827 дн. тому
Инвестгазета уже в УТ???
УТ
4827 дн. тому
"Світ в 2011" випустив "Український тиждень", а не "Економіка".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду