«Український тиждень» став ще одним партнером Economist в Україні

10 Листопада 2010
15241
10 Листопада 2010
21:10

«Український тиждень» став ще одним партнером Economist в Україні

15241
«Український тиждень» став ще одним партнером Economist в Україні

Тижневик «Український тиждень» отримав право на передрук матеріалів британського журналу The Economist. Про це повідомляє прес-служба УТ.

 

Перший номер видання, що міститиме публікації The Economist, вийде 12 листопада 2010 року. Відповідну угоду було підписано 1 листопада.

 

Як уточнили в «Українському тижні», отримані права поширюються на передрук матеріалів журналу The Economist на постійній основі; також УТ отримав ліцензію на «Світ у 2011» - спецпроект українською мовою.

  

Нагадаємо, раніше статті британського журналу публікувала «Инвестгазета». «Детектор медіа» звернулася до головного редактора ИГ Сергія Вовка із проханням прокоментувати ситуацію. Він зазначив, що «Инвестгазета» аж до останнього номеру публікувала матеріали The Economist. «Наразі ми вивчаємо доцільність продовження договору, адже в нас доволі висока конкуренція серед матеріалів. Ми протягом трьох років співпрацюємо з The Economist у рамках спецвипуску The World in... У грудні вийде черговий випуск - «Світ у 2011». Наш проект було визнано одним з найкращих. Наскільки мені відомо, співпраця з «Українським тижнем» в рамках «Світ у..» - це локальний проект, який розповсюджується буквально на кілька торгових точок, що належать видавцю УТ», - повідомив Сергій Вовк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15241
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хехе
4914 дн. тому
эксклюзивно на украинском языке, видимо
2+2
4914 дн. тому
Эксклюзивность в том, что Тыждень решил побаловаться, сделать журнал для своих трех магазинов. Коваль коня куе, тай жаба ногу пiдставляе
РуСТ
4914 дн. тому
Типова ситуація в українській журналІстиці: не знати, що зробили інші. Й видавати свої скромні здобутки за видатні досягнення
максим
4914 дн. тому
то у чому ж ексклюзивність?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду