New York Times і «Сегодня» ведуть переговори щодо випуску додатка International Weekly

24 Січня 2012
7987
24 Січня 2012
14:29

New York Times і «Сегодня» ведуть переговори щодо випуску додатка International Weekly

7987
New York Times і «Сегодня» ведуть переговори щодо випуску додатка International Weekly

Видавець газети «Сегодня», ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа»*, веде переговори з видавництвом The New York Times щодо випуску міжнародного додатка International Weekly. Про це повідомила Ніна Багаєва, заступник генерального директора «Сьогодні Мультімедіа» 24 січня під час прес-сніданку, присвяченого виходу журналу «Украина и мир 2012. Глобальная повестка».

 

«На сьогодні ми з представниками New York Times ведемо переговори щодо можливості випуску додатка, який називається International Weekly, який є додатковою вкладкою в газеті», - говорить пані Багаєва.

 

International Weekly на сьогодні виходить у 45 країнах десятьма різними мовами.

 

Однак деталей вона поки що не уточнює, оскільки проект перебуває в переговорному процесі: «Контент цього додатка створюється журналістами New York Times, де висвітлюються найбільш яскраві події, які відбуваються у світі. Оскільки New York Times володіє власною широкою мережею інформаційних бюро, у них найбільш повне покриття новин. Ми будемо вибирати тематику цих додатків такою, щоб вона була цікавою й українському читачеві. Ми сподіваємося, що у 2012 році ми реалізуємо низку подібних додатків. На які це буде теми, ми ще думаємо».

 

Нагадаємо, «Сьогодні Мультімедіа» та The New York Times презентували 24 січня спільний проект - глянцевий журнал «Украина и мир 2012. Глобальная повестка», у якому підбиваються підсумки 2011 року та окреслюються світові тенденції нового 2012 року в політиці, геополітиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті тощо.

 

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду