«Инвестгазета» спільно з The Economist випустить прогноз «Світ у 2011»

29 Жовтня 2010
26345
29 Жовтня 2010
15:24

«Инвестгазета» спільно з The Economist випустить прогноз «Світ у 2011»

26345
«Инвестгазета» спільно з The Economist випустить прогноз «Світ у 2011»

На початку грудня вийде спецвипуск ділового тижневика «Инвестгазета» «Світ у 2011» («Мир в 2011»), створений у партнерстві з авторитетним британським виданням The Economist.

 

Про це повідомляє прес-служба видавництва «Економіка» (видавець «Инвестгазети»).

 

Загалом The World in 2011 буде опубліковано у 124 країнах накладом понад 3 млн екземплярів. В українському випуску будуть представлені прогнози подій у світі 2011 року від прем'єр-міністрів Великобританії та Австралії, президента Євросоюзу та інших відомих у світі діячів. Частину матеріалів буде відведено під прогнози розвитку України від вітчизняних бізнесменів, державних та громадських діячів.

 

Нагадаємо, співробітництво українського тижневика та Economist розпочалося у 2009 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26345
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду