«Інвестгазета» публікуватиме матеріали The Economist

4 Грудня 2009
13626
4 Грудня 2009
12:25

«Інвестгазета» публікуватиме матеріали The Economist

13626
«Інвестгазета» публікуватиме матеріали The Economist

Діловий тижневик «Інвестгазета» розширює співробітництво з британським економічним виданням The Economist. Починаючи з 7 грудня тижневик регулярно публікуватиме статті цього журналу.

 

Як повідомляє видавництво «Економіка» (видавець ІГ), українським читачам запропонують найактуальніші аналітичні матеріали британського видання. «Сотрудничество с таким глобальным лидером деловой информации, как The Economist, дает читателям "Инвестгазеты" уникальную возможность уловить свежие тренды глобальной экономики и попытаться переосмыслить их влияние на свой бизнес. Материалы The Economist - это пища для ума людей, которые уже успели осознать, что новости с лондонского Сити или нью-йорской Уолл-Стрит влияют на экономику и нашу жизнь куда сильнее, чем досужие заявления с Печерских холмов», - зазначає головний редактор ІГ Сергій Вовк.

 

Це не преший досвід співробітництва «Інветгазети» із західними виданнями. Протягом двох років ІГ публікує матеріали німецького журналу WirtschaftsWoche.

 

Окрім цього, 14 грудня надійде в продаж українська версія чергового прогнозу The World in ... - «Мир в 2010», зроблена спільно з The Economist. Минулого року «Економіка» зробила перший такий прогноз - «Мир в 2009» (The World in 2009).

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13626
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стаханов
5265 дн. тому
Так не друкуйте "досужие заявления"! Теж мені ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР... дайджесту...
Syva Kobyla
5265 дн. тому
«Мир в 2010» - це не українська версія, а російська
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду