Спецпроект «Сегодня» і The New York Times коштуватиме 20 грн

24 Січня 2012
8198
24 Січня 2012
14:00

Спецпроект «Сегодня» і The New York Times коштуватиме 20 грн

8198
Спецпроект «Сегодня» і The New York Times коштуватиме 20 грн

24 січня видавець газети «Сегодня», ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа»*, та американське видавництво The New York Times презентували спільний проект - глянцевий журнал «Украина и мир 2012. Глобальная повестка», у якому підбиваються підсумки 2011 року та окреслюються світові тенденції нового 2012 року в політиці, геополітиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті тощо.

 

«Украина и мир 2012. Глобальная повестка» вийшов накладом 10 тис. примірників, містить 80 сторінок. Видання поширюватиметься через адресну розсилку, безкоштовні стенди та в точках продажу преси. Орієнтована ціна журналу - 20 грн.

 

Як уточнила заступник генерального директора «Сьогодні Мультімедіа» Ніна Багаєва, у проекті фінансові витрати на себе бере «Сьогодні Мультімедіа», а The New York Times бере участь у якості співавтора журналу.

 

Зазначимо, що видання виходить вже вдруге: 8 лютого 2011 року побачив світ спецпроект «Украина и мир 2011. Глобальная повестка».

 

Turning Points («Глобальная повестка») - це проект, який The New York Times реалізовує уже другий рік поспіль з різними країнами. За словами Джоді Хоппертон, представника The New York Times, у 2011 році спецпроект досяг поширення біля 2 млн копій, загалом у 17 країнах сімома мовами, зокрема в Канаді, Мексиці, Бразилії, Аргентині, Чилі, Об'єднаних Арабських Еміратах, Китаї, Індії, Таїланді, Монголії, Латвії, Німеччині, Україні.

 

«Для нас не важлива країна, а важливий правильний вибір партнера. Не можу сказати, що в світі є якесь місце, яке було б нам нецікавим. Нам пощастило, що ми побудували відносини з "Сегодня"», - пояснює Джоді Хоппертон вибір газети «Сегодня» у якості партнера.

 

Нагадаємо, протягом кількох років у грудні «ИнвестГазета» (видавництво «Економіка») спільно із The Economist випускало прогноз «Світ у ...». Наприкінці 2010 року про співпрацю із The Economist заявляв також «Український тиждень».

 

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8198
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
NYT Columnist
4483 дн. тому
"Украина и мир 2012. Глобальная повестка" ---------- Правільно, что колоніальним язиком, а-то жітєлі Донбасса єщьо нє поймут-с.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду