«Київтелефільм» і «Мостелефільм» почали знімати ще один фільм для «Домашнего»

24 Листопада 2011
13240
24 Листопада 2011
14:02

«Київтелефільм» і «Мостелефільм» почали знімати ще один фільм для «Домашнего»

13240
«Київтелефільм» і «Мостелефільм» почали знімати ще один фільм для «Домашнего»

Продакшн-компанії «Київтелефільм» і «Мостелефільм» Валентина Опалєва розпочали в Києві зйомки художнього телевізійного фільму «Горобчик» на замовлення російського телеканалу «Домашний». Про це повідомляє прес-служба обох продакшнів.

 

Над новою мелодрамою працюють режисер-постановник Володимир Балкашинов, автор сценарію Ольга Кулагіна, оператор-постановник Віктор Лисак, художник-постановник Геннадій Махонін, виконавчий продюсер Анатолій Вишневський, провідний продюсер Ігор Соколовський, продюсер від телеканалу «Домашний» Олена Тєплова та генеральні продюсери Наталя Білан і Валентин Опалєв

 

У ролях: Олена Мєркулова, Ільвес Ян, Марина Орлова, Анжеліка Вольська, Віктор Сарайкін, Олег Маслєнніков, Галина Опанасенко, Ганна Уколова, Костянтин Войтенко та інші.

 

Головний герой фільму - Ігор (Ільвес Ян) з дитинства товаришував з дівчинкою із забезпеченої родини - Світланою (Марина Орлова). Батьки обох сподівалися, що далі буде весілля, щасливе життя та кар'єрний підйом Ігоря під крилом впливового тестя. Однак Ігор знайомиться з «Горобчиком» - вихованкою дитячого будинку Юлією Воробишек (Олена Мєркулова). «І виявляється, що жіноча довірливість, ніжність, доброта та наївність значать для нього більше, ніж гарантована квартира та кар'єрні перспективи. Ігор робить свій вибір, однак Світлана не має наміру поступатися. Тим більше, що на її боці виступає мама Ігоря. жіночі інтриги можуть розвернути ситуацію на 180 градусів, однак , коли мова йде про справжнє кохання,завжди залишається надія на щасливий фінал...», - йдеться в анотації стрічки.

 

Як писала «Детектор медіа», «Київтелефільм» зніме 10 фільмів на замовлення «Домашнього». Нещодавно в Києві вже розпочалися зйомки романтичної комедії Дмитра Томашпольського «Нова сукня Корольової».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду