detector.media
24.11.2011 14:02
«Київтелефільм» і «Мостелефільм» почали знімати ще один фільм для «Домашнего»

Продакшн-компанії «Київтелефільм» і «Мостелефільм» Валентина Опалєва розпочали в Києві зйомки художнього телевізійного фільму «Горобчик» на замовлення російського телеканалу «Домашний». Про це повідомляє прес-служба обох продакшнів.

 

Над новою мелодрамою працюють режисер-постановник Володимир Балкашинов, автор сценарію Ольга Кулагіна, оператор-постановник Віктор Лисак, художник-постановник Геннадій Махонін, виконавчий продюсер Анатолій Вишневський, провідний продюсер Ігор Соколовський, продюсер від телеканалу «Домашний» Олена Тєплова та генеральні продюсери Наталя Білан і Валентин Опалєв

 

У ролях: Олена Мєркулова, Ільвес Ян, Марина Орлова, Анжеліка Вольська, Віктор Сарайкін, Олег Маслєнніков, Галина Опанасенко, Ганна Уколова, Костянтин Войтенко та інші.

 

Головний герой фільму - Ігор (Ільвес Ян) з дитинства товаришував з дівчинкою із забезпеченої родини - Світланою (Марина Орлова). Батьки обох сподівалися, що далі буде весілля, щасливе життя та кар'єрний підйом Ігоря під крилом впливового тестя. Однак Ігор знайомиться з «Горобчиком» - вихованкою дитячого будинку Юлією Воробишек (Олена Мєркулова). «І виявляється, що жіноча довірливість, ніжність, доброта та наївність значать для нього більше, ніж гарантована квартира та кар'єрні перспективи. Ігор робить свій вибір, однак Світлана не має наміру поступатися. Тим більше, що на її боці виступає мама Ігоря. жіночі інтриги можуть розвернути ситуацію на 180 градусів, однак , коли мова йде про справжнє кохання,завжди залишається надія на щасливий фінал...», - йдеться в анотації стрічки.

 

Як писала «Детектор медіа», «Київтелефільм» зніме 10 фільмів на замовлення «Домашнього». Нещодавно в Києві вже розпочалися зйомки романтичної комедії Дмитра Томашпольського «Нова сукня Корольової».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY