«Мостелефільм» і «Київтелефільм» почали знімати нову романтичну комедію Томашпольського

1 Листопада 2011
11485
1 Листопада 2011
09:01

«Мостелефільм» і «Київтелефільм» почали знімати нову романтичну комедію Томашпольського

11485
«Мостелефільм» і «Київтелефільм» почали знімати нову романтичну комедію Томашпольського

У Києві розпочалися зйомки художнього телефільму «Нова сукня Корольової» виробництва продакшн-компаній Валентина Опалєва «Мостелефільм» і «Київтелефільм» на замовлення російського телеканалу «Домашний». Про це повідомляє прес-служба продакшнів.

 

Режисером-постановником стрічки в жанрі романтичної комедії є Дмитро Томашпольський.

 

Автор сценарію - Олена Паломякі, оператор-постановник - Денис Чернишов, художник-постановник - Володимир Павлюх, композитор - Володимир Бебешко, продюсери - Наталя Білан, Валентин Опалєв, Олена Теплова («Домашний»), виконавчий продюсер - Лариса Халяпіна.

 

У ролях: Ольга Сухарєва, Антон Сємкін, Кирил Нагієв, Світлана Чуйкіна та інші.

 

Головна героїня фільму - Люся Корольова, яка працює в стоматологічній клініці, вона не вміє брехати, має безліч комплексів і не має чоловіка. «Її уявлення про щастя - це гламурне життя і кохання модного тусовщика - тенісиста Заборського. Люся вирушає до Москви на семіна Хочеш бути щасливим - будь ним, на вокзалі випадково забирає сумку моделі Лосевої і виявляється володаркою чарівної сукні», - йдеться в анотації. Героїня одягає сукню і перевтілюється на щасливу, впевнену в собі дівчину, для якої відкриті всі двері. Стрічка розповість, чи зможе вона правильно розпорядитися шансом і досягти успіху.

 

Як писала «Детектор медіа», «Київтелефільм» зніме 10 фільмів на замовлення «Домашнього».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11485
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ыыыы
4579 дн. тому
Краще б вже знімав рекламу, ніж отаке мило...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду