«Київтелефільм» зніматиме 10 стрічок на замовлення російського «Домашнего»

18 Жовтня 2011
13680
18 Жовтня 2011
18:12

«Київтелефільм» зніматиме 10 стрічок на замовлення російського «Домашнего»

13680
«Київтелефільм» зніматиме 10 стрічок на замовлення російського «Домашнего»

Російський телеканал «Домашний» замовив продакшн-компанії Валентина Опалєва «Київтелефільм» 10 фільмів. Продакшн уже розпочав зйомки першої стрічки «Одиночки». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Автор сценарію «Одиночки» - Світлана Сазанова, режисер-постановник - Володимир Балкашинов. Продюсери - Валентин Опалєв, Влад Ряшин. У ролях: Дмитро Орлов, Ірина Горячева, Наталка Варфоломєєва, Дмитро Суржиков та ін.

 

За жанром це мелодрама про самотніх людей, які шукають своє щастя. «Історія молодої жінки Ганни, котра знайшла своє особисте щастя із бомжем Жориком. Щоправда... він виявляється не зовсім бомжем... І все це трапилося завдяки її доньці - Юлі. Три самотності - Ганна, Юля та Єгор - опинилися нарешті разом, потрібні одне одному», - йдеться в анотації фільму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду