«Мостелефільм» і «Київтелефільм» почали зйомки двосерійної стрічки «Свідок»

6 Лютого 2012
8289
6 Лютого 2012
12:15

«Мостелефільм» і «Київтелефільм» почали зйомки двосерійної стрічки «Свідок»

8289
«Мостелефільм» і «Київтелефільм» почали зйомки двосерійної стрічки «Свідок»

Продакшн-компанії «Мостелефільм» і «Київтелефільм» розпочали в Києві зйомки двосерійного художнього телефільму «Свідок» («Свидетельница») на замовлення російського телеканалу «Домашний». Про це повідомляє прес-служба продакшнів.

 

За жанром це - кримінальна мелодрама. Фільм розповідатиме про розслідування вбивства бізнесмена, яке проводить співробітник його фірми Ігор, поринувши в службовий роман зі свідком - секретаркою Вірою.

 

Автор сценарію - Віка Радуга, режисер-постановник - Дмитро Томашпольський, оператор постановник - Денис Чернишов, художник-постановник - Геннадій Брайченко, генеральні продюсери - Наталя Білан, Валентин Опалєв.

 

Як писала «Детектор медіа», «Мостелефільм» і «Київтелефільм» знімуть 10 фільмів на замовлення «Домашнього». Нещодавно в Києві вже розпочалися зйомки мелодрами «Одинаки» Володимира Балкашинова, романтичної комедії «Нова сукня Корольової» Дмитра Томашпольського, мелодрами «Горобчик» Володимира Балкашинова та мелодрами «Примхи кохання» Дмитра Томашпольського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8289
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду