Ірина Ваннікова вестиме на ТВі програму про фестивальне кіно

7 Вересня 2011
19364
7 Вересня 2011
13:53

Ірина Ваннікова вестиме на ТВі програму про фестивальне кіно

19364
Ірина Ваннікова вестиме на ТВі програму про фестивальне кіно

Ірина Ваннікова, прес-секретар третього президента України Віктора Ющенка, вестиме програму «Фест-кіно» на телеканалі ТВі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск проекту вийде в ефір 10 вересня о 21.00.

 

«Фест-кіно» - програма про документальні фільми, які в різний час отримали нагороди на Каннському, Венеціанському, Берлінському та інших фестивалях. «Ці стрічки становлять постійний раціон культурного споживання знавців та поціновувачів авторської документалістики», - зазначає канал. Про запуск слоту фестивального документального кіно, яким опікується заступник гендиректора ТВі Валентина Руденко, «Детектор медіа» раніше розповідали керівник каналу Микола Княжицький і генпродюсер Сергій Дем'янчук.

 

Ірина Ваннікова вважає появу такого фільмопоказу на телеканалі дуже доречною: «ТВі орієнтується на мислячих людей. Український глядач, на жаль, не має змоги переглядати такі документальні фільми в кінотеатрах. На такі фільми збираються в клубах, їх качають з інтернету. Вони за популярністю програють голлівудському мейнстріму, але це дуже важлива частина інтелектуального життя сучасного світу, яка відтепер стане доступною глядачам ТВі».

 

Першим фільмом, який презентуватиме Ірина Ваннікова, стане документальний фільм, лауреат премії «Еммі» «Останні кадри війни» режисера Стівена Олссона про Афганістан 80-х років. У фільмі розповідаються історії трьох людей - відданих своїй справі фотожурналістів, які готові пожертвувати власним життям.

 

«Фест-кіно» виходитиме щосуботи о 21.00.

 

Як відомо, Ірина Ваннікова є прес-секретарем третього президента України Віктора Ющенка. Вона розпочала свою телевізійну кар'єру в 1995 році ведучою перших незалежних телевізійних новин «Вікна» у неурядовій організації «Інтерньюз-Україна», також вела програми новин «Вікна» на СТБ, програми новин ТСН телеканалу «1+1». Лауреат премії «Телетріумф-2006».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19364
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДОСЬЄ
4614 дн. тому
Ірина Ванникова відмовилася від посади члена Нацради. «Моє життєве завдання бути корисною Віктору Ющенку, тому що для мене він єдиний демократичний, український політик в цій країні, і особистість з великої літери», - сказала Ванникова.
казалось бы - Ванниковой какого рожна?
4614 дн. тому
Мышка за кошку, кошка за Жучку... Катеринчук своих без кормушки не бросает. Трудоустроила тетю Валю Руденко, тетя Валя - Иришку Ванникову. Ща Крупиевский всплывет - и вся шобла опять вместе. Теперь дерибаним российские денюжки. А что - они не пахнут..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду