Андрій Шевченко: «Ірина Ванникова вписується у формулу: телевізійниця-жінка-зірка»

29 Вересня 2006
3616
29 Вересня 2006
18:04

Андрій Шевченко: «Ірина Ванникова вписується у формулу: телевізійниця-жінка-зірка»

3616
Андрій Шевченко: «Ірина Ванникова вписується у формулу: телевізійниця-жінка-зірка»

Андрій Шевченко, Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, прокоментував призначення Ірини Ванникової на посаду прес-секретаря Президента України.

 

Андрій Шевченко:

Це передбачуване призначення. Ірина Ванникова вписується у формулу: телевізійниця-жінка-зірка. Коли обирали між іменем і технологією (Ванникова-Заліщук), перемогло – імя.

 

Ірина – відмінниця на телебаченні. У неї правильна телевізійна карєра. Робота з Президентом стане їхньою сімейною справою, оскільки її чоловік Михайло Крупієвський був режисером всіх значимих телевізійних подій Президента Ющенка: інавгурації, фільму, присвяченого 100 дням президентського правління, трансляції помпезного Дня незалежності в 2005 році.

 

Думаю, що якщо порівняти Ющенко-Геращенко та Ющенко-Ванникова, то з останньою Президент стане спокійнішим, а також зручнішим для журналістів. Це добрий шанс покращити довіру між Президентом та журналістами. З іншого боку викликом для Ірини Ванникової будуть технологічні зміни.

 

У Секретаріаті Президента треба очікувати розведення посад прес-секретаря та керівника прес-служби Президента. У цьому випадку зірку Ванникову доповнять технократом.

 

Також це призначення є плюсом для «1+1». З цього каналу у команду Президента пішли вже три особи: Валентина Руденко, Ольга Герасим'юк та Ірина Ванникова . Крім того, «Плюси» мали проблему через необхідність у вечірньому ефірі показувати відразу трьох самодостатніх та амбітних жінок-ведучих: Аллу Мазур, Людмилу Добровольську та Ірину Ванникову. Тепер їх залишиться лише дві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду