Ющенко дав Ванниковій і Мудрак перший ранг державної служби

25 Лютого 2010
30194
25 Лютого 2010
11:21

Ющенко дав Ванниковій і Мудрак перший ранг державної служби

30194
Ющенко дав Ванниковій і Мудрак перший ранг державної служби

Екс-президент Віктор Ющенко присвоїв своєму прес-секретареві Ірині Ванниковій перший ранг державного службовця достроково. Про це йдеться в указі №137/2010 від 8 лютого, пише ProUA з посиланням на «Українські новини».

 

Перший ранг присвоєно Ванниковій за виконання особливо відповідальних завдань.

 

Також достроково перший ранг держслужбовця присвоєно керівникові головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Ларисі Мудрак (з 23 лютого вона обіймає посаду члена Нацради), керівникові головної служби державного протоколу і церемоніалу Юрієві Полурізу.

 

Про підписання відповідного указу стало відомо 24 лютого, однак текст документу наразі відсутній в базі даних на сайті глави держави.

 

Рік тому, як повідомляла «Детектор медіа», Ющенко присвоїв Ірині Ванниковій другий ранг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30194
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду