Ірина Ванникова відмовилася від посади члена Нацради

23 Лютого 2010
29379
23 Лютого 2010
18:10

Ірина Ванникова відмовилася від посади члена Нацради

29379
Ірина Ванникова відмовилася від посади члена Нацради

Прес-секретар президента Ірина Ванникова написала заяву про звільнення з посади. Це вона підтвердила 23 лютого в коментарі УНІАН.

 

За її словами, їй надійшла пропозиція від глави Секретаріату Президента Віри Ульянченко стати членом Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, але вона відмовилась від цієї пропозиції. «Я відмовилась, тому що хочу бути в команді Ющенка», - сказала пані Ванникова, зауваживши, що планує працювати в неурядовій організації, яку очолить Віктор Ющенко.

 

«Моє життєве завдання бути корисною Віктору Ющенку, тому що для мене він єдиний демократичний, український політик в цій країні, і особистість з великої літери», - сказала Ірина Ванникова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 22 лютого президент Віктор Ющенко відправив у відставку двох членів Національної ради - Ігоря Куруса й Андрія Мирошніченка. Указів про призначення нових членів поки немає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29379
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вера
5178 дн. тому
ирчик, витя тебя превратит в свиноматку. он это умеет.
зритель
5178 дн. тому
никто и не предлагал ей
rita
5178 дн. тому
Ну Катруся вже погстарела и стала не корисна Вите. Ну вот Ирка и перехватила эстафету.
солдат революции
5179 дн. тому
"Моє життєве завдання бути корисною Віктору ЮЩЕНКУ". Ага. Где-то мы уже подобное слышали. "Используйте меня, Леонид Данилыч, используйте.."
Кто надо
5179 дн. тому
А чем Ванникова может быть полезна Нацраде? Она умеет только читать по бумажке и по суфлеру. А еще ходить в вышиванке. Рядом с Ющенко у нее мозг точно атрофировался. Все, кто работал с ним должны получать белый билет. CENSORED
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду