Президент присвоїв Ірині Ванниковій другий ранг держслужбовця

6 Лютого 2009
9866
6 Лютого 2009
12:38

Президент присвоїв Ірині Ванниковій другий ранг держслужбовця

9866
Президент присвоїв Ірині Ванниковій другий ранг держслужбовця
Президент України Віктор Ющенко присвоїв своєму прес-секретареві Ірині Ванниковій другий ранг державного службовця. Відповідний указ №71/2009 глава держави підписав 5 лютого.
 
Посилаючись на ст. 26 Закону України «Про державну службу», другий ранг Президент присвоїв таким працівникам Секретаріату Президента України: Ванниковій Ірині Валеріївні – прес-секретареві Президента України і Ткаченко Оксані Андріївні – заступникові Керівника Головної служби кадрової політики; третій ранг присвоєно Биковій Тетяні Леонідівні – заступникові Керівника Головної служби організаційного забезпечення Секретаріату Президента України.
 
Відповідно до ст. 26 закону «Про державну службу» існує 15 рангів державних службовців. Найвищим є перший ранг.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9866
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Службовець
5560 дн. тому
Пані Ванникова, на мій погляд, набагато краща за свою попередницю І.Геращенко, яка безмежно мене дратувала своєю надмірною балакучістю ("отсебятина ни о чем"), несамокритичністю, чолкою мопса як у мультику та запопадливістю перед своїм босом. Тому хай собі має Ванникова ранг, у неї робота дуже шкідлива.
gnom
5561 дн. тому
През опять на Юлю бочку катит?, посадам першої категорії відповідають ранги 1-3 і їх присвоює президент. тому нічого він не "катить")
Експерт
5561 дн. тому
Невже Ющенко зібрався звільнити Ванникову і таким чином дав їй цукерку, щоб не ображалася? Хто стане новим прес-секретарем Ющенка? Навіть важко уявити собі такого журналіста(тку), хто взагалі зміг би потягнути цю роботу, особливо в передвиборчих і виборчих умовах та ще й протистояти "оголтелой" пропаганді БЮТу...
През опять на Юлю бочку катит?
5561 дн. тому
Ранги, які відповідають посадам першої категорії, присвоюються Президентом України. Ранги, які відпові-дають посадам другої категорії, присвоюються Кабінетом Міністрів України.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду