Катя Осадча стане ще однією ведучою «Голосу країни»

11 Липня 2011
16928
11 Липня 2011
12:12

Катя Осадча стане ще однією ведучою «Голосу країни»

16928
Катя Осадча стане ще однією ведучою «Голосу країни»

Ведуча програми «Світське життя» («1+1») Катя Осадча вестиме шоу «Голос країни» на каналі «1+1» разом з Андрієм Доманським. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Катя Осадча вестиме прямі ефіри шоу, які розпочинаються 17 липня.

 

Роль пані Осадчої у проекті «Голос країни» полягає у тому, що вона підтримуватиме та заохочуватиме вокалістів.

 

«Упевнена, із цими співаками ми ще не раз зустрінемося у програмі "Світське життя", але наразі я для них союзник та друг. Мені давно хотілося спробувати себе в іншому, крім провокаційного амплуа в жанрі світської хроніки», - сказала пані Осадча.

 

Як уже писала ТК, окрім Андрія Доманського та Каті Осадчої у прямих ефірах до «Голосу країни» приєднається також радіодіджей Антолій Анатоліч. Він вестиме включення із так званого «редруму» - кімнати, де учасники та їхні родичі проводитимуть час між виступами.

 

Нагадаємо, після «сліпих прослуховувань» та вокальних боїв «один на один», у шоу «Голос країни» залишилося 24 вокалісти - по 6 у команді кожного зіркового тренера. Із 17 липня щонеділі виходитимуть концерти шоу в прямому ефірі. Головний приз проекту «Голос країни» - контракт на запис та випуск альбому в рекординговій компанії Universal Music Group. «Голос країни» виходить телеканалі «1+1» щонеділі о 20:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16928
Читайте також
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 550
08.06.2011 13:32
Катерина Хінкулова
для «Детектор медіа»
42 611
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свідомий
4671 дн. тому
О, нет! Только не вона. У неї такий жахливий голос та інтонації.
Kryvdenko
4671 дн. тому
Шкода Катерину. Хороша була в неї програма. А в "Голосі країни" є ризик забруднитися об це лайно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду