detector.media
11.07.2011 12:12
Катя Осадча стане ще однією ведучою «Голосу країни»
Катя Осадча стане ще однією ведучою «Голосу країни»

Ведуча програми «Світське життя» («1+1») Катя Осадча вестиме шоу «Голос країни» на каналі «1+1» разом з Андрієм Доманським. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Катя Осадча вестиме прямі ефіри шоу, які розпочинаються 17 липня.

 

Роль пані Осадчої у проекті «Голос країни» полягає у тому, що вона підтримуватиме та заохочуватиме вокалістів.

 

«Упевнена, із цими співаками ми ще не раз зустрінемося у програмі "Світське життя", але наразі я для них союзник та друг. Мені давно хотілося спробувати себе в іншому, крім провокаційного амплуа в жанрі світської хроніки», - сказала пані Осадча.

 

Як уже писала ТК, окрім Андрія Доманського та Каті Осадчої у прямих ефірах до «Голосу країни» приєднається також радіодіджей Антолій Анатоліч. Він вестиме включення із так званого «редруму» - кімнати, де учасники та їхні родичі проводитимуть час між виступами.

 

Нагадаємо, після «сліпих прослуховувань» та вокальних боїв «один на один», у шоу «Голос країни» залишилося 24 вокалісти - по 6 у команді кожного зіркового тренера. Із 17 липня щонеділі виходитимуть концерти шоу в прямому ефірі. Головний приз проекту «Голос країни» - контракт на запис та випуск альбому в рекординговій компанії Universal Music Group. «Голос країни» виходить телеканалі «1+1» щонеділі о 20:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY