У «Голосі країни» запускають голосування глядачів

14 Липня 2011
19739
14 Липня 2011
17:32

У «Голосі країни» запускають голосування глядачів

19739
Кількість смс-повідомлень та дзвінків з одного телефону необмежена
У «Голосі країни» запускають голосування глядачів

Із 17 липня в проекті каналу «1+1» «Голос країни» під час прямих трансляцій аудиторія матиме змогу голосувати за своїх улюблених артистів. Про це повідомляється на сайті «1+1».

 

Відправляти смс-повідомлення та телефонувати на особисті телефонні лінії кожного з вокалістів глядачі зможуть від початку виступів учасників проекту до їхнього завершення. При цьому кількість смс-повідомлень та дзвінків з одного телефону необмежена.

 

Голосування прихильників проекту має найважливішу роль на першому етапі відбору тих артистів, які продовжать свою участь у подальших прямих ефірах. Так, із шести членів кожної команди двох відбирають глядачі. Учасники, які набрали найбільшу кількість симпатій аудиторії, автоматично потрапляють до наступного ефіру. Ще двох кращих кандидатів з кожної команди після завершення глядацького голосування оберуть тренери.

 

Двоє артистів, які не потрапили до попередніх категорій, знову демонструватимуть свої вокальні здібності після перерви на підрахунок голосів. Учасники вийдуть на сцену з тими ж композиціями, які виконували на початку концерту, і тренер сам вирішить, кого він залишить у своїй команді.

 

У першому прямому ефірі виступлять команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова.

 

«Голос країни» виходить на телеканалі «1+1» щонеділі о 20:00.

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому 4 зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт на запис та реліз власного альбому у найбільшій рекординговій компанії світу - Universal Music. Шоу ведуть Андрій Доманський, Катя Осадча та Анатолій Анатоліч. Музичний продюсер - Костянтин Меладзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19739
Теги:
Читайте також
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 552
08.06.2011 13:32
Катерина Хінкулова
для «Детектор медіа»
42 612
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду