Переможець «Голосу країни» отримає контракт з Universal Music

29 Березня 2011
32826
29 Березня 2011
12:38

Переможець «Голосу країни» отримає контракт з Universal Music

32826
Переможець «Голосу країни» отримає контракт з Universal Music

Переможець вокального шоу каналу «1+1» «Голос країни» отримає контракт на запис та випуск свого альбому у рекординговій компанії Universal Music. Про це повідомляє прес-служба.

 

Universal Music також зніме для переможця «Голосу країни» два відеокліпи, візьме на себе організацію гастролей та PR-супровід співака. Лейбл займатиметься просуванням альбому не лише в Україні та СНД, а й по всьому світу. За словами Дмитра Коннова, генерального директора Universal Music Russia, фіналіст шоу «Голос країни» зможе повністю розкрити свій талант і стати зіркою, працюючи в найкращих музичних студіях, з найкращими аранжувальниками та композиторами.

 

Щоб отримати контракт з лейблом, вокалістам необхідно пройти перший етап кастингу шоу «Голос країни», де голоси обирає Костянтин Меладзе. Потім - другий етап, де 4 зіркових тренери набиратимуть команди, з якими працюватимуть упродовж усієї програми. Зірковими тренерами будуть Діана Арбеніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов. Четвертий тренер буде названий згодом. Переможе той, кого глядачі оберуть голосуванням у прямому ефірі.

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Кастинг учасників було розпочато у січні.

 

Universal Music Group працює у 77 країнах, охоплюючи 98% музичного ринку світу. Зокрема, UMG працює із такими зірками як Lady Gaga, Стінг, Емінем, гурт Black Eyed Peas, U2 та багатьма іншими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32826
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
все на продаж!
4783 дн. тому
А чому лейбл російський? І на фіга пишуть, з ким Юніверсал працює на Заході? З ким вони в Росії працюють?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду