Мердок закрив таблоїд News Of The World через скандал з прослуховуванням

8 Липня 2011
11954
8 Липня 2011
19:44

Мердок закрив таблоїд News Of The World через скандал з прослуховуванням

11954
Мердок закрив таблоїд News Of The World через скандал з прослуховуванням

Британський таблоїд News Of The World перестане виходити. Як повідомив заступник виконавчого директора News Corp. Джеймс Мердок, останній номер газети надійде у продаж 10 червня, пише Lenta.ru.

 

Причина закриття - скандал довкола незаконного прослуховування телефонних розмов зірок.

 

У заяві Джеймса Мердока, сина власника News Corp. Руперта Мердока, зазначається, що в останніх номерах News Of the World не буде рекламних оголошень.

 

У четвер британський актор Х'ю Грант, який став однією з жертв прослуховування, закликав рекламодавців бойкотувати видання Мердока, особливо - News Of The World. У ЗМІ вже з'явилися повідомлення про те, що співробітництво з компанією нібито вирішили зупинити Ford, Mitsubishi, Lloyds Banking Group і Virgin Holidays.

 

Редакція News Of The World зізналася у незаконному прослуховуванні телефонів відомих людей навесні 2011 року. Позови до видання подали британський прем'єр Девід Кемерон, актор Джуд Лоу і актриса Сіенна Міллер.

 

Таблоїд News Of The World виходив з 1843 року. 2011 року інтернет-сервіс Mondo Times визнав видання англомовною газетою з найбільшим накладом у світі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11954
Читайте також
19.07.2011 18:42
Татьяна Ершова, Lenta.Ru
30 997
13.07.2011 14:41
Татьяна Ершова, Lenta.Ru
23 141
13.07.2011 11:37
Катерина Хінкулова
для «Детектор медіа»
33 725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду