detector.media
08.07.2011 19:44
Мердок закрив таблоїд News Of The World через скандал з прослуховуванням

Британський таблоїд News Of The World перестане виходити. Як повідомив заступник виконавчого директора News Corp. Джеймс Мердок, останній номер газети надійде у продаж 10 червня, пише Lenta.ru.

 

Причина закриття - скандал довкола незаконного прослуховування телефонних розмов зірок.

 

У заяві Джеймса Мердока, сина власника News Corp. Руперта Мердока, зазначається, що в останніх номерах News Of the World не буде рекламних оголошень.

 

У четвер британський актор Х'ю Грант, який став однією з жертв прослуховування, закликав рекламодавців бойкотувати видання Мердока, особливо - News Of The World. У ЗМІ вже з'явилися повідомлення про те, що співробітництво з компанією нібито вирішили зупинити Ford, Mitsubishi, Lloyds Banking Group і Virgin Holidays.

 

Редакція News Of The World зізналася у незаконному прослуховуванні телефонів відомих людей навесні 2011 року. Позови до видання подали британський прем'єр Девід Кемерон, актор Джуд Лоу і актриса Сіенна Міллер.

 

Таблоїд News Of The World виходив з 1843 року. 2011 року інтернет-сервіс Mondo Times визнав видання англомовною газетою з найбільшим накладом у світі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY