Екс-міністр Людмила Денисова очолила «Чорноморську ТРК» замість Тетяни Красікової

4 Липня 2011
16254
4 Липня 2011
13:42

Екс-міністр Людмила Денисова очолила «Чорноморську ТРК» замість Тетяни Красікової

16254
Екс-міністр Людмила Денисова очолила «Чорноморську ТРК» замість Тетяни Красікової

Президент «Чорноморської ТРК» Тетяна Красікова залишає свою посаду. Цю інформацію порталу «Контекст-Крым» «Детектор медіа» підтвердила сама пані Красікова.

 

Сьогодні колективу «Чорноморської ТРК» була представлена в якості нового керівника екс-міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова.

 

«Зараз вона представлена колективу як людина, яка наразі здійснюватиме керівництво компанією у якості кризового менеджера. На посаду президента вона не призначена, тому що, очевидно, будуть якісь структурні зміни. Чи буде посада президента - питання ще не вирішене», - уточнила пані Красікова.

 

Сама Тетяна Красікова, за її словами, минулого тижня написала заяву про відпустку з подальшим звільненням. У відпустку президент «Чорноморки» йде з наступного понеділка, 11 липня, а за місяць звільняється.

 

«Мені за віком давно було час іти», - пояснила пані Красікова своє звільнення.

 

На уточнююче запитання ТК вона зазначила, що рішення піти з телерадіокомпанії не пов'язане з кримінальною справою, порушеною проти неї: «Чи буду я на посаді, чи ні - кримінальна справа залишиться». Нагадаємо, що Тетяну Красікову звинувачують в ухиленні від сплати податків. За її словами, справа вже два місяці розглядається в суді першої інстанції.

 

Нагадаємо, що засновником «Чорноморської ТРК» є народний депутат («БЮТ-Батьківщина») і керівник кримської організації ВО «Батьківщина» Андрій Сенченко. Людмила Денисова є першим заступником кримської організації партії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16254
Читайте також
08.09.2010 10:20
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
35 523
11.08.2010 12:26
для «Детектор медіа»
26 621
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kuzma
4678 дн. тому
Да, да, да. Тетя Люда там нарулит. Только дочь свою пускай с собо взять не забудет. Вот это получится дует не хилый)))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду