За фактом нападу на журналістів Чорноморської ТРК порушено справу за статтею про пограбування

3 Листопада 2010
21959
3 Листопада 2010
11:29

За фактом нападу на журналістів Чорноморської ТРК порушено справу за статтею про пограбування

21959
За фактом нападу на журналістів Чорноморської ТРК порушено справу за статтею про пограбування

Слідчий відділ міліції Феодосії порушив кримінальну справу за статтею про пограбування за фактом нападу на журналістів Чорноморської ТРК та вилучення невідомими у них відеокасети. Про це повідомляє УНІАН.

 

«Журналісти подали заяву, її зареєстрували і за наявними підставами порушили кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу», - коментує начальник прес-служби кримського управління МВС Ольга Кондрашова.

 

Як писала ТК, кримський штаб партії «Батьківщина» заявив, що «протягом дня 31 жовтня виборчим штабом Партії регіонів здійснювалося підвезення людей на виборчі дільниці декількома автобусами». За інформацією журналістів Чорноморської ТРК, під час того, як вони фіксували порушення на місцевих виборах, на них напали представники Партії регіонів і відібрали відеокасету із записом.

 

Зазначимо, що мер Феодосії Олександр Бартєнєв (Партія регіонів) спростував інформацію про зафіксоване в місті підвезення виборців на дільниці й напад на журналістів ТРК «Чорноморська».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду