У міліції перевіряють напад на журналістів Чорноморської ТРК

1 Листопада 2010
9409
1 Листопада 2010
15:51

У міліції перевіряють напад на журналістів Чорноморської ТРК

9409
У міліції перевіряють напад на журналістів Чорноморської ТРК

Відповідно до заяви про напад 31 жовтня на журналістів ТРК «Чорноморська», яку було зареєстровано у Феодосійському міському відділі міліції, ведеться  ретельна перевірка. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю головного управління МВС України в АРК.

 

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю, журналісти Чорноморської ТРК прибули до Феодосійського міського відділу міліції для того, щоб написати заяву про скоєне правопорушення майже через три години після того, як воно, за їхніми словами, було скоєно. Інцидент відбувся, за словами журналістів, о 19.30, інформація про нього до міліції надійшла о 22.10. При цьому місце, де, за словами журналістів, на них напали й забрали касету, знаходиться за три хвилини ходу від Феодосійського міськвідділу міліції.

 

«Навіть на обивательському рівні зрозуміло, що чим раніше людина звернеться до міліції, тим більше у неї шансів відновити справедливість й вища вірогідність знайти й покарати злочинців. Тут дорога кожна хвилина. Чи знали про це журналісти ТРК "Чорноморська"? Напевно, як люди сучасні й грамотні, знали», - йдеться у повідомленні.

 

На думку міліції, дії журналістів виглядають незрозумілими: «Замість того, щоб терміново заявити про скоєний, за їхніми словами, напад на них у Феодосії, вони вважали за краще спершу підняти галас у пресі. На превеликий жаль, журналісти не змогли назвати ні марки, ні номерів автобусів, які вони, за їхніми словами, знімали. Та й важко повірити, що журналісти, проводячи журналістське розслідування, не вели ніяких записів у блокнотах».

 

Як повідомили в міліції, за даним фактом буде порушено кримінальну справу.

 

Зазначимо, що мер Феодосії Олександр Бартєнєв (Партія регіонів) спростував інформацію про зафіксоване в місті підвезення виборців на дільниці й напад на журналістів ТРК «Чорноморська».

 

Нагадаємо, 31 жовтня у Феодосії представники Партії регіонів напали на журналістів Чорноморської ТРК, які фіксували порушення на місцевих виборах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9409
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду