«Підйом» вестимуть Скрипін, Цибульська і Шабанов

27 Травня 2011
21775
27 Травня 2011
12:23

«Підйом» вестимуть Скрипін, Цибульська і Шабанов

21775
«Підйом» вестимуть Скрипін, Цибульська і Шабанов

Новими ведучими «Підйому»  на Новому каналі будуть Роман Скрипін, Ольга Цибульська і Андрій Шабанов. Цю інформацію, оприлюднену в одній із соцмереж піар-директором каналу Ольгою Балабан, «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі Нового каналу.

 

Нагадаємо, 27 травня «Підйом» востаннє вийшов за участю Ольги Фреймут, Олександра Педана і Сергія Притули. Як повідомляла раніше ТК, усі троє займуться «сольними проектами». 

 

Нагадаємо, раніше Роман Скрипін був ведучим на телеканалі ТВі. Як повідомляла ТК, програма «Правда Віталія Портникова / Романа Скрипіна» на ТВі виходитиме до 1 червня 2011 року. Далі проект піде у відпустку, після чого буде закритий.

 

Зі слів Романа Скрипіна, пропозицію Нового каналу він отримав зовсім нещодавно. «Це не вимагає компромісу з власним сумлінням», - пояснив він своє рішення ТК.

 

Співпраця Романа Скрипіна з каналом ТВі припинена. «На ТВі я подав свою пропозицію, але ентузіазму не спостерігалося», - додав пан Скрипін.

 

Ольга Цибульська - переможниця першого сезону «Фабрики зірок». Останніми роками вела розважальні програми на Новому.  

 

Андрій Шабанов - генеральний продюсер «Просто Ради.О».

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21775
Читайте також
03.06.2011 14:19
Валентина Самченко, «Україна молода»
17 213
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Газетний
4715 дн. тому
Колега, цілком підтримую. А щодо "Онтаріо"... Але шкода часу...
колега
4715 дн. тому
Панове, ви професійність Скрипіна обговорюєте, чи до нього в ліжко залазите? Так то напевно латентність ваша спокою не дає. А перший ефір був натягнутий. Й мене не порадував російськомовний ведучий. Все менше стає україномовного ефіру. Таке враження , що керівники каналів ведуть активну боротьбу з державною мовою. а з цим й з україномовним глядачем.
Ontario
4716 дн. тому
Радий за ТВІ, що позбувся цього "проффесіонала" з когорти хамів -довгожителів.
Газетний
4717 дн. тому
Щодо гей-клубу, то це геть противно. Але у кожного своє, це -- особиста справа. Зрештою, як не помиляюсь, Скрипін одружений і має дочку. Все інше то таке... Відчувається, що у нього -- професіонала високого класу -- заздрісників і ворогів не бракує. Але, панове, з когорти телевізійних довгожителів-ведучих то чи не єдиний чоловік, який по-справжньому не скурвився, має гідність. Не "гоніть" на Скрипіна безпідставно. Успіхів, тобі Романе, на новому місці!
Ontario
4719 дн. тому
Невже і тут потребують цього Скрипіна хама?
преображенский
4719 дн. тому
скрыпин: спать ложусь я вместе с вами, а встаю я с петухами. это про его появление на Подъёме
123й
4720 дн. тому
ой! и как тут не вспомнить про высказывания про "бандитскую семейку", "бандитов", "кучму геть!"и другие в исполнении Романа Скрыпина - непримиримого борца за свободы и демократии и против кучмизма...А теперь, оказывается, напросившегося работать, тоже из принципов, на "семейный" канал к тем, кого он еще даже буквально пару недель назад продолжал обзывать бандитами... Ну а подбор ведущих на утренний эфир сделан не совсем верно: надо было - Роман Скрыпин, Сергей Соседов, Костя Гнатенко, чтобы уже весь гей-клуб был в сборе
Роман
4720 дн. тому
СКРИПІН НА НОВОМУ? УСЕ - ЖОПА «Підйому»
Знавець
4720 дн. тому
Скрипин??? ОМГ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду