Портников готує новий проект для ТВі, доля Скрипіна – невідома

17 Травня 2011
26103
17 Травня 2011
15:33

Портников готує новий проект для ТВі, доля Скрипіна – невідома

26103
Портников готує новий проект для ТВі, доля Скрипіна – невідома

Віталій Портников готує на ТВі новий документальний проект - цикл фільмів, присвячений Незалежності України. Про це ТК повідомив генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

Також пан Княжицький підтвердив інформацію про те, що програма «Правда Віталія Портникова / Романа Скрипіна» на телеканалі ТВі виходитиме до 1 червня 2011 року. Далі проект піде у відпустку, після чого буде закритий.

 

«Віталій Портников запропонував цей проект. Він досить великий, і Віталій зараз починає його робити. Роман (Скрипін. - ТК) поки що нічого не запропонував. Якщо він щось запропонує, ми із задоволенням продовжимо співпрацю», - зазначив він.

 

Нагадаємо, «Правда Віталія Портникова / Романа Скрипіна» стартувала на телеканалі ТВі 12 січня 2009 року. У квітні 2011 року стало відомо, що програма закривається.

 

Як писала ТК, 5 канал запускає цикл документальних фільмів Христини Бондаренко та Святослава Цеголка, присвячений 20-й річниці Незалежності України

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26103
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ontario
4734 дн. тому
СКРИПІН ОКРІМ ХАМСТВА І ЗАПРОПОНУВАТИ НІЧОГО НЕ МОЖЕ. дУЖЕ ДОВГО ЙОГО ТРИМАЛИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду