Роман Скрипін: «Мене реально пре “Підйом”»

30 Липня 2011
12957
30 Липня 2011
11:36

Роман Скрипін: «Мене реально пре “Підйом”»

12957
Шоу «Я - герой!» допомогло Скрипіну стати розкутішим і позбутися комплексів
Роман Скрипін: «Мене реально пре “Підйом”»

Ведучий ранкової програми «Підйом» на Новому каналі Роман Скрипін зізнався «Дусі», що йому подобається працювати в новому амплуа. «Мені подобається, і я зовсім не жартую. Я не збираюсь руйнувати свій імідж, просто у мене багато сторін - в житті я абсолютно не зануда і не нудна людина. Принаймні про це кажуть мої знайомі», - каже Роман. Він нагадав, що раніше вже працював у ранковій програмі «Доброго ранку, Україна». «Але це було вже так давно, що вже ніхто не пам'ятає цього етапу у моїй телевізійній кар'єрі», - зауважив ведучий.

 

За словами Романа, родина підтримала його вибір. Він не погоджується зі звинуваченнями у втечі з політичної журналістики, хоча додає, що «так, певною мірою я втік, але не з власної волі». «Якби у вас був вибір: або працювати, або виїхати з країни - ви б що обрали?», - запитав Роман.

 

«Те, що я пішов на розважальне шоу, не означає, що я став власником довідки, що я дебіл», - переконаний Скрипін.

 

Програма «Підйом» завдячує Роману Скрипіну кількома нововведеннями. Зокрема, тепер до студії може прийти будь-яка звичайна людина і показати свій талант. «Я придумав такий конкурс тому, що хочеться побачити реальних людей, які живуть у цій країні. Оскільки ми настільки загрузли у політиці, у вузькому колі тих самих людей, що решти ніби й немає», - каже Роман. Крім того, в програмі регулярно показують відео, яке знімають ведучі на хендікем.

 

Скрипін зізнається, що йому дуже важко було змінити спосіб життя, прокидатися вранці, працювати зі своїми колегами, але участь у шоу Нового каналу «Я - герой!» допомогло йому стали розкутішим і позбутися деяких комплексів.

 

Про інші зміні в житті Романа Скрипіна - в його інтерв'ю «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12957
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
алекс
4655 дн. тому
а теперь осталось спросить у зрителей--ПРЕ их ото Романа или нет?))
2DJ5
4656 дн. тому
заголовок: Стало известно, кто прет Романа Скрыпина!
Ontario
4656 дн. тому
100 % xм !
хм
4657 дн. тому
всегда, когда читаешь уже ТАКОЕ в заголовке, хочется спросить у автора и у того, чья цитата приведена, две вещи: 1) кто кого "прэ", в какое место и каким размером?... ну и ,собственно, второе -- может ли называться словом "журналист" человек, чьё умственное и культурное развитие, грамотность, правильность речи не отличаются от уровня знаний и развития алкоголика-механика свиноферы из забытого богом заброшенного колхоза? или всвязи с членством в "Стоп Цензуре!" теперь нецензурированно отдельно взятым деятелям (назвать журналистом и телеведущем это Ч...мо не могу)позволено нести быдлужачество в масы?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду