Ведучою «Підйому» стала Юлія Довган. Проект в ефірі з 12 березня

5 Березня 2012
13779
5 Березня 2012
14:51

Ведучою «Підйому» стала Юлія Довган. Проект в ефірі з 12 березня

13779
У проекті буде ще четвертий ведучий
Ведучою «Підйому» стала Юлія Довган. Проект в ефірі з 12 березня

Третьою ведучою переформатованого ранкового шоу «Підйом» на Новому каналі стала Юлія Довган. Про це стало відомо з першого випуску проекту, який транслювався в інтернеті на сторінці Нового каналу.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», раніше ведуча каналу Маша Єфросиніна представила в якості ведучих Олександра Скичка та В'ячеслава Соломка. Ім'я третьої співведучої канал не розголошував.

 

Як повідомляє прес-служба, канал має намір показати перші три випуски в мережі, а вже 12 березня проект з'явиться в ефірі.

 

Також канал повідомляє про те, що в проекті буде ще й четвертий співведучий, однак хто ним/нею стане, поки що невідомо.

 

Нагадаємо, на початку року Новий канал зняв «Підйом» з ефіру до березня для переформатування і пошуку нових ведучих. У переформатованому проекті змінилися рубрики, форма подачі та декорації.

 

Раніше ведучими були Роман Скрипін, Андрій Шабанов і Юлія Ковальова. До травня 2011 року проект кілька років поспіль вели Ольга Фреймут, Олександр Педан і Сергій Притула.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13779
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду