Новий канал знайшов ведучу для «Підйому»

14 Листопада 2011
23179
14 Листопада 2011
16:09

Новий канал знайшов ведучу для «Підйому»

23179
Новий канал знайшов ведучу для «Підйому»

Співведучою Андрія Шабанова і Романа Скрипіна у ранковій програмі Нового каналу «Підйом» стане Юлія Ковальова. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Юлія Ковальова раніше працювала журналісткою «Підйому». «Як відомо, на роль ведучої ранкового шоу пробувалися дівчата абсолютно різних професій і типажів - від моделей до домогосподарок. Продюсери "Підйому" влаштовували претенденткам "тортури" тестовими завданнями, але в підсумку прийшли до висновку: ходити далеко не треба, талант знаходиться поруч... За роки роботи на Новому каналі дівчина зарекомендувала себе, як професіонал, вміє працювати з зірками в найнесподіваніших обставинах», - йдеться в повідомленні.

 

«Я вважаю, ефір був феноменальним. Після появи Юлі ми перетворилися на найкраще тріо на українському ТБ-просторі. Юля своїм приходом привнесла знання журналістики, репортерського мистецтва і променисту посмішку», - говорить Андрій Шабанов.

 

Нагадаємо, на роль ведучої «Підйому» також трактувалася Еріка, співачка та ведуча «Фабрики зірок 4». Однак, за словами піар-директора Нового каналу Ольги Балабан, вона вже не вестиме випуски «Підйому» по середах.

 

Раніше «Дуся» писала про те, що ведучою «Підйому» стане співачка Мілоська.

 

Як писала «Детектор медіа», у серпні попередня співведуча Андрія Шабанова і Романа Скрипіна Ольга Цибульська залишила «Підйом».

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23179
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ого!
4545 дн. тому
Опять крашеная... Ну, у Лысенко и вкус!
Френд
4547 дн. тому
Юленька, пишут те, кто завидует, так и знай! Все придет с опытом, ты молодец!
ku
4547 дн. тому
А то помрешь от собственной желчи))
ku
4547 дн. тому
Застрелись:)
pym
4548 дн. тому
що? це шмаркате дівчисько? кому вона може бути цікава? та у неї ні голосу, ні дикції, ще й українська храмає. насмішили! Жижа її давно впихувала, але всі з цього тільки сміялися)) ніхто в серйоз це не сприймав
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду