Заяви на цифрові конкурси прийматимуть з 20 травня до 20 червня

20 Квітня 2011
21392
20 Квітня 2011
17:09

Заяви на цифрові конкурси прийматимуть з 20 травня до 20 червня

21392
Заяви на цифрові конкурси прийматимуть з 20 травня до 20 червня

20 квітня в газеті «Голос України» опубліковані оголошення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про конкурси на місця в мультиплексах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 у стандарті DVB-T2 (MPEG-4) для загальнонаціональних, та регіональних і місцевих мовників. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Як зазначається в оголошенні, заяви на участь у конкурсах прийматимуться з 20 травня 2011 року за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, т. 234-97-13. Граничний термін подачі заяв на видачу ліцензії - 20 червня 2011 року до 18.00. Граничний термін підбиття підсумків конкурсу - 19 серпня 2011 року.

 

Нагадаємо, що рішення про оголошення конкурсів були ухвалені на засіданні регуляторного органу 15 квітня.

 

Для загальнонаціональних мовників на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах. У тому числі 18 каналів, де оператор - «Зеонбуд» - зможе поширювати програми ліцензіата зі стандартною розподільчою здатністю (SD), і 10 каналів, де оператор зможе розповсюджувати програми з розподільчою здатністю SD або HD.

 

Для місцевих мовників на конкурс виставлено чотири вільні місця в МХ-5, а саме телевізійні канали в 167 населених пунктах, де буде встановлено передавачі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду