«Зеонбуд» відкрив сайт і пропонує мовникам підписувати угоди поштою

4 Травня 2011
12182
4 Травня 2011
12:40

«Зеонбуд» відкрив сайт і пропонує мовникам підписувати угоди поштою

12182
«Зеонбуд» відкрив сайт і пропонує мовникам підписувати угоди поштою

«Зеонбуд», провайдер чотирьох загальнонаціональних мультиплексів МХ-1, -2, -3, -5, відкрив свій сайт за адресою www.zeonbud.com.ua.

 

На сайті містяться приклади типових договорів, які пропонуються для підписання мовникам. Нагадаємо, що за умовами конкурсу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на місця в мультиплексах мовники повинні надати Нацраді підписані із «Зеонбудом» угоди. «Зеонбуд» пропонує мовникам підписувати угоди поштою. За умовами договору провайдер зобов'язується розпочати надання послуги не пізніше 1 жовтня 2011 року.

 

«Зеонбуд» вказує виробників обладнання, яке використовується в телемережі:

передавачі - Rohde & Schwarz (Німеччина);

головна станція мультиплексування - Harris (США);

передавальні антени - Kathrein (Німеччина);

комбайнери - Spinner (Німеччина);

кабельна продукція - Andrew (США);

регіональні станції мультиплексування - Harmonic (США).

 

Профілактичні роботи у 2011 році на обладнанні заплановані на 29 серпня.

 

У технічних вимогах до сигналу для регіональних і місцевих мовників вказано, що максимальна швидкість транспортного потоку для однієї телепрограми не повинна перевищувати 2,5 Мбіт/с (у разі перевищення цієї швидкості розповсюдження програми не гарантується).

 

Також на сайті наведені тарифи компанії для порівняння з тарифами Концерну РРТ.

 

Тарифи на послуги ТОВ «Зеонбуд»

( на 2011 рік )

 

 

 

«Зеонбуд» порахував і вартість своїх послуг за 30 діб по кожній з передавальних станцій, враховуючи передбачені знижки. Наприклад, у Києві (передавач 2 кВт) розповсюдження сигналу протягом місяця коштуватиме 51 тис. 157,44 грн (до липня 2012-го - 25 тис. 578,72 грн, до липня 2013-го - 38 тис. 368,08 грн). У Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську (передавач 1 кВт) - 39 тис. 061,44 грн (до липня 2012-го - 19 тис. 530,72 грн, до липня 2013-го - 29 тис. 296,08 грн). В Ужгороді (передавач 200 Вт) - 15 тис. 189,12 грн (до липня 2012-го - 7 тис. 594,56 грн, до липня 2013-го - 11 тис. 391,84 грн).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12182
Читайте також
15.04.2011 17:00
Мар'яна Закусило
49 095
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читатель
4708 дн. тому
"ХМ", вы явно заблуждаетесь. Чипы кодеров/декодеров MPEG4 (H.264 P.10 AVC) уже мало отличаются по цене от чипов с только MPEG2. Теперь о скоростях потоков. DVD основываются на кодеке MPEG2 и только, отсюда и скорость видео-потока порядка 5-10 Мбит/с. Ограничение в 2,5 Мбит/с предъявлено к MPEG2-TS. А в MPEG2-TS инкапсулируются кадры MPEG4 видео и MPEG1 аудио. Не путайтесь в спецификациях.
Василий Пупкин
4711 дн. тому
Читайте внимательней!!! Компрессия H.264
хм
4712 дн. тому
не стану обсуждать цены и прочие нюансы. Зашел на сайт провайдера, где красуется надпись "зображення та звук високої якості", вспомнил параллельно самого заинтересованного господина Коваля и его крики-вои на всех сайтах и формумах про распрекрасный МПЕГ-4 (не важно что в 5 раз более дорогой в том числе и для конечного получателя, т.е. телезрителя по абонентскому оборудованию). А после этого, что и требовалось доказать, почитал технические требования к сигналу, превышение (в сторону увеличения качества сигнала) которых "розповсюдження програми не гарантує"... Если учесть,что на DVD-диске посредственного качества скорость потока в среднем 4,5Мбит/с, а на качественных -от 6,5Мбит/с до 12Мбит/с, то несложно представить,что трансляция, где граничным уровнем является поток в 2,5Мбит/с мало чем отличается по качеству от любительского видео на Ю-тьюб или пиратского диска, где на диске всунуто 20 полнометражных фильмов к ряду. При таком раскладе о каком "зображенні та звуці високої якості"можно вести речь - я не знаю. Знаю одно, что на выходе будем иметь размыленное мыло, вероятно с кубиками и изломами на мелких и быстропередвигающихся объектах. Нет, ну на старых ламповых телевизорах с полупросевшей трубкой будет смотреться вцелом неплохо ,конечно.Но просто для LCD/LED и плазменных панелей диагональю от 24 дюйм и выше,которых в хозяйстве у людей становится всё больше и больше, данное нижайшее качество трансляции просто неприемлемо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду